Yoga: En religion af fred og sindsro

//

Yogaens filosofi er baseret på troen på, at hver person har en indre guddommelig natur. Yoga er en måde at forbinde med denne guddommelige natur og opnå åndelig befrielse. Udøvelsen af yoga involverer fysiske stillinger, åndedrætsarbejde og meditation. Det er et system, der kan bruges til at forbedre alle aspekter af livet, inklusive fysisk sundhed, mental klarhed og åndelig bevidsthed. Yoga er en måde at forbinde med denne guddommelige natur og opnå åndelig befrielse. Udøvelsen af yoga involverer fysiske stillinger, åndedrætsarbejde og meditation. Det er et system, der kan bruges til at forbedre alle aspekter af livet, inklusive fysisk sundhed, mental klarhed og åndelig bevidsthed. Ordet yoga betyder forening på sanskrit. Yoga omfatter fysiske bevægelser, der hjælper kroppen med at blive smidig og fleksibel, og åndedrætsteknikker, der fremmer øget lungekapacitet. Det tredje aspekt af yoga er meditation, som fokuserer sindet og skaber større efterspørgsel.

Betydningen af yoga: En guide til filosofi og praksis

Ordet yoga er afledt af sanskritordet yuj, som betyder at slutte sig til, kombinere eller forene. Yoga er en fysisk, mental og spirituel praksis, der opstod i Indien. Målet med yoga er at opnå en tilstand af perfekt spirituel indsigt og ro, mens du lever i verden. Yoga beskrives ofte som en vej til selvrealisering. Yogaens otte lemmer, som er yogaens hovedgrene og er beskrevet i Patanjalis Yoga Sutraer, er: Yama (moralske discipliner), Niyama (forskrifter og overholdelse), Asana ( stillinger), Pranayama (åndekontrol), Pratyahara (tilbagetrækning fra sanserne), Dharana (koncentration), Dhyana (meditation) og SamAdhi (befrielse). Yamas og niyamas er et sæt moralske discipliner, som er leveregler. De er: • Yama: Skader ikke noget levende væsen, handler ikke ud fra grådighed, lyver ikke, stjæler ikke, er ikke knyttet til noget og har selvbeherskelse.

Kom i form med byens bedste fitnessklasser og instruktion!

Der er noget særligt ved fitness-klasser og instruktion, som bare ikke kan findes i nogen anden form for træning. Måske er det den kyndige instruktion og motivation fra instruktøren, eller følelsen af fællesskab og støtte, man får ved at være i klasse med andre mennesker. Uanset hvad det er, er fitnesstimer en fantastisk måde at komme i form og forblive motiveret på.
Hvis du er ny til fitness-timer, eller bare ikke har fundet den rigtige for dig endnu, er her et par tips til at hjælpe dig i gang. Først skal du lave din research. Der findes mange forskellige typer fitnesstimer derude, så find en, der passer til dine interesser og mål. For det andet, vær ikke bange for at stille spørgsmål. Instruktøren vil gerne hjælpe dig med at finde ud af, om klassen er den rigtige for dig, og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Og endelig, prøv et par forskellige klasser, før du forpligter dig.

Link til artiklen

yoga guide

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu