Økologisk Frugtordning til virksomheder med øko firmafrugt

//

Økologiske frugtvirksomheder er fremtiden. Det er der ingen tvivl om. Med flere og flere mennesker, der interesserer sig for økologiske fødevarer, vil efterspørgslen efter økologisk frugt kun stige. Derfor har vi skabt denne økologiske frugtordning! Denne ordning er designet til at hjælpe virksomheder med økologisk frugt med at sælge deres produkter mere effektivt. Hvis du er interesseret i at deltage i vores ordning, så læs videre. En øko frugtordning med økologisk firmafrugt til virksomheder er en af de nyere smarteste løsninger.

Sundere

Vi mener, at økologiske frugtvirksomheder er fremtiden, fordi de tilbyder et sundere produkt. Økologisk frugt er dyrket uden brug af pesticider og andre skadelige kemikalier. Det betyder, at det er bedre for dit helbred og for miljøet.

Bæredygtigt

Økologiske frugtvirksomheder har også en tendens til at være mere bæredygtige. De bruger mindre vand og energi, og deres produkter har ofte en længere holdbarhed. Det betyder, at du kan have det godt med at købe økologisk frugt, fordi du ved, at du støtter en bæredygtig virksomhed.

Indfør en frugtordning på arbejdspladsen

Hvis du arbejder på et kontor, hvorfor så ikke indføre en frugtordning? Her sælger økologiske frugtvirksomheder deres produkter til virksomheder, som så giver frugten til deres ansatte. Det er en fantastisk måde at støtte økologiske frugtvirksomheder på og få sund, frisk frugt på din arbejdsplads. Og så er det en god måde at vise, at du tænker på dine medarbejdere. Det fordrer til sundere vaner, og med lækkert, økologisk, frisk frugt, leveret helt automatisk direkte til jeres arbejdsplads, så er det bare at sætte tænderne i det lækre frugt. Årstidernes frugt med økologisk frugtordning og økologiske frugtkasser til virksomheder er et valg, I kan klikke ind og få mere information om.

Hvorfor er det godt med økologi?

Økologiske fødevarer er dyrket uden brug af pesticider, herbicider eller andre skadelige kemikalier. Det betyder, at det er bedre for dit helbred og for miljøet. At spise økologisk frugt er en god måde at undgå at blive udsat for disse skadelige kemikalier på. Desuden anvender økologiske landmænd ofte bæredygtige metoder, hvilket betyder, at deres produkter er gode for planeten. Når du køber økologisk frugt, kan du føle dig godt tilpas, fordi du ved, at du støtter en sund livsstil og en bæredygtig forretningsmodel.

Hvorfor skal vi tænke på miljøet?

Miljøet er vigtigt af mange årsager. Det er det sted, vi bor, det er der, hvor vores mad kommer fra, og det giver os de ressourcer, vi har brug for for at leve. Vi har et ansvar for at passe på miljøet, og det omfatter støtte til bæredygtige virksomheder som f.eks. økologiske frugtvirksomheder. Og når du køber økologisk frugt, ved du, at du gør dit til at mindske din påvirkning af planeten.

Det er på tide at skifte til økologisk frugt

Hvis du ikke allerede spiser økologisk frugt, er det nu, du skal skifte til økologisk frugt. Der er så mange grunde til at spise økologisk frugt, og der er ingen grund til ikke at gøre det. Skift til økologisk frugt i dag, og nyd alle fordelene ved at spise sund, lækker og bæredygtig frugt. Din krop vil takke dig, og det vil planeten også gøre. Og så kan du altså ikke have andet end en helt ren samvittighed.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark