Vindenergi er vejen frem – bliv klog på det

//

Dansk erhverv

Flere danske virksomheder oplever hvordan vindenergi bliver en stadigt mere attraktiv energikilde. Man kan tænke sig at det giver en stærk bæredygtig profil og så er det såmænd også en god måde at støtte dansk erhverv. Virksomheder som Vestas og Siemens har allerede bevist hvor effektiv, attraktiv og lukrativ branchen inden for vindenergi kan være. Har man fuldt lidt med i medierne, er der opstået tumult mellem den bæredygtige energisektor og de mere konventionelle inden for olie og gas. Flere og flere virksomheder der benytter sig at fossile brændstoffer oplever at skulle betale enorme mængder bøder pga. deres CO2 udledning. Dette påviser en positiv retning, og hvordan politikerne har fundet sammen for at gøre den bæredygtige energiproduktion mere attraktiv.

Fremtidens energikilde

De to danske vind-giganter Vestas og Siemens repræsenterer kvalitet og stolt dansk design indenfor vind-branchen. De udtaler selv flere gange at dette ikke havde været muligt uden opbakningen fra den danske befolkning og hvordan de fortsat skal være med for at udvide erhvervet. Det er derfor vigtigt at vi prioriterer at investere i sådanne energikilder, og går længere væk fra brugen af fossile brændstoffer der skader miljøet langt mere end nødvendigt. Der findes i dag utallige alternativer som kan tages i brug i vandet: Solceller kan købes og installeres på taget. Vi kan affaldssortere så forbrændingsanlæggene ikke bruger mere energi end nødvendigt. Vi kan betale en el-udbyder der udelukkende fokuserer på ansvarlige kilder.

Vær med til at uddanne din virksomhed

Efter en lang uge med møder, lange transporttider, stressende dage, så kan det være yderst afslappende og givende at høre en professionel tale om et spændende emne. Vi foreslår derfor en et firmaarrangement i et lokalt, lækkert konferencecenter. Disse er yderst dygtige til at finde professionelle, det kunne tænkeligt være nogen med tilknytning til vind-industrien, der kan komme ud og holde et foredrag for jer. Dette kunne tænkeligt være vejen til at din virksomhed bliver mere bevidst om dets bæredygtige energiforbrug.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu