Undgå disse tre ting under renovation

//

En renovation af en bolig er en stor opgave og kræver tilløb og omtanke. Der er nemlig mange ting der kan gå galt, og det kan hurtigt blive en dyr omgang. Dette betyder dog ikke, at du skal være bange for at kaste dig ud idet, men blot at du bør være ekstra eftertænksom i forhold til, hvornår du skal gå i gang med din renovering og tænke over, hvor meget tid og penge en renovering af et hus egentligt tager.

En ejendomsmægler i Glostrup har typisk styr på, hvad der kræves for at få et hus istandsat i Glostrup, så forhør dig ad inden et renoveringsprojekt, og læs de 3 ting du bør undgår nedenfor, når du nu går i gang med et renoveringsprojekt.

1. for Tidlig Start Af Renovationen

Mange kommer til at kaste sig for hurtigt ud i en stor renovation, og mister overblikket undervejs. Typisk er store dele af renovationen ikke blevet overvejet ordenligt på forhånd, og det kan betyde, at du går i stå undervejs.

 

Hvis har købt et hus der skal totalrenoveres, er det en god idé at bo i huset lidt, før renoveringen påbegyndes. På den måde lærer du huset og kende, samtidig med du finder ud af, hvad der fungerer og hvordan din hverdag skal fungere i sammenspil med huset.

 

Når du kender huset ordentligt, vil du have meget bedre forudsætninger for, hvilke ændringer der skal foretages og hvad der skal beholdes.

 

2. Forventning af at det går efter tidsplanen

Arbejde med ældre bygninger vil skabe mange begivenheder, der er uventede. Hvem ved hvad der er bag væggen, som du åbner? Det kan din ejendomsmægler i Brønshøj eksempelvis også fortælle dig, da de fleste huse gemmer på mere under overfladen.

 

Forbered dig derfor på det uforudsete, og at selv den bedste håndværker kan fejle. Derfor kan du ikke forvente at det får 100 % efter tidsplanen, men vi håber selvfølgelig stadig at alt går på bedste vis, og at tidsplanen ikke overskrides.

 

Nogle bliver også trætte midt i renoveringsprojektet, mister overblikket og håbet om nogensinde at blive færdige. Her er det vigtigt at holde hovedet koldt og smøre ærmerne op, hvis det er det der skal til. Problemerne kan nemlig hurtigt vokse en over hovedet, hvis man har kastet sig ud i et kæmpe renoveringsprojekt.

 

Husk derfor at have en positiv indstilling og prøv at lave en realistisk tidsplan.

 

3. Undervurdering af omkostningerne

 

De fleste renoveringer koster typisk mere og tager længere tid, end du forventer. Tilføj derfor med fordel 20% af omkostningerne til projektet, når du budgetterer, så du er sikker på at projektet ikke lige pludselig går i stå, fordi du ikke har flere penge på kontoen.

 

Det er altså altid en god idé at have lavet et budget på forhånd, og måske vente lidt længere tid med at gå i gang med en renovering, så du ved at der er penge nok til at fuldende den.

 

Få desuden altid et tilbud af dine håndværkere på forhånd, så du ikke får nogle uventede udgifter fra dem.