Lingeri kan være med til at give dit sexliv et frækt boost

//

Skal du have lidt mere sjov i sexlivet, så træk i noget frækt lingeri og se ham blive helt rundt på gulvet.

Når det kommer til at have et godt sexliv, så dør den hurtigt for mange i hverdagen. Men det er kun fordi man glemmer at have det sjovt og gøre sig lækker for sin partner. Det er generelt lidt trist, da der egentlig ikke skal så meget til. 

Når det pludselig begynder at blive lidt kedeligt, så trække mange straks sexlegetøj kortet. Så skal der måske noget til i den retning for at det bliver spændende igen. Det kan også sagtens hjælpe på det. Men har man mistet lysten lidt, kan det jo også være fordi lysten til partneren er gået lidt tabt. Derfor skal man prøve at tænke lidt tilbage til den tid hvor lysten var der. Specielt i starten. Hvad var det man gjorde der ? 

For de flestes vedkommende, gjorde man nok mere ud af sig selv i starten. Man ville gerne være lækker for sin partner. Tog noget lækkert tøj på og ikke mindst, for kvinders vedkommende, noget lækkert lingeri på. Det kan også være det ikke var det helt vilde, men det var nok ikke Sloggy trusserne du tog på når i skulle ses. 

Nu er det blevet hverdag og når du spørger ham, så siger at det ikke siger ham så meget. Det kan du rolig gå ud fra at det er løgn. Ligesom det er løgn når han spørger dig om der er noget i vejen og du siger nej. Skal der derfor lidt magi i luften igen, så prøv med et sæt frækt lingeri. Også selvom han påstår det ikke siger ham noget. Du kan være sikker på at han uden tvivl vil have noget sværer ved at holde fingrene fra dig end normalt. 

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark