Teknologi kan give din bolig grøn energi

//

Vil du gerne sørge for, at din bolig kommer til at køre på grøn energi i fremtiden, handler det om at lave de rette valg og justeringer i dag, så du kan få det installeret så hurtigt som muligt. Det behøver ikke at tage lang tid at skifte over til vedvarende energikilder i sin bolig. Det handler bare om at få sat projektet i gang.

 

På samme måde som at du også skal gøre noget ved det, hvis du vil lære at spille på din nybegynder guitar.

Hvad kan du købe til din bolig?

Der er flere forskellige muligheder, når det kommer til at vælge vedvarende energikilder til sin bolig. Der er ikke kun et rigtigt valg. Du kan jo eks. vælge at kigge nærmere på at få installeret solceller på taget af din bolig, som kan være en god måde at generere og lagre energi på. Det kan også være en mulighed for dig at skifte over til at bruge en varmepumpe, når du skal have varmet dit hus op. Eller måske er jordvarme det helt rette valg for dig?

 

Har du en have, kan du med et luftgevær 4 5mm hygge dig med at skyde til måls.

Hvor mange penge skal du bruge?

Men det kræver jo gerne nogle penge at få installeret denne type for vedvarende energikilder. Men hvor meget koster det så? Jo, typisk vil du se frem mod en investering på omkring 100.000 kroner med alt inkluderet, hvis der er tale om et ganske almindeligt hus. Du kan godt være heldig at finde det lidt billigere, men når du skal have det leveret og installeret, kommer prisen hurtigt op i leje. Men gør gerne alt hvad du kan for at få lidt rabat, da bare et par procenter jo nemt kan spare dig for et par tusinde kroner.

Lån penge til at få installeret vedvarende energi

Har du ikke selv mulighed for at betale for det i dag, kan du jo overveje at få dig et lån. Her kan det bl.a. være en god idé at undersøge muligheden for at få et klimalån, som kan være en gratis måde at låne penge på. Her kan du typisk låne op imod 50.000 kroner gratis til at installere klimavenlige forbedringer på din bolig. Det er i den grad er lån, der er værd at gøre brug af, hvis du kan få det.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu