Spar penge på din iPhone

//

Vil du meget gerne have dig en ny iPhone, men har du ikke råd til at købe den dyreste på markedet, eller vil du bare gerne spare så meget som muligt, når du skal have en ny iPhone, har vi her lavet et par gode sparetips til dig, så du kan ende med at få en iPhone til en rigtig skarp pris. Og når du så endelig har fået din nye iPhone til den bedste pris på markedet, kan du jo fejre det med at købe dig et par fede glimmer sokker, hvis du har lyst.

Køb ikke den nyeste ved udgivelsen

For det første kan det være en god idé at vente med at købe de nyeste iPhones, da de tit er dyrest, lige når de kommer på markedet. Efter et par måneder er det ikke uset, at de bliver sat ned med en del, og så kan du jo ende med at spare rigtig godt på lige at have ventet i et par måneder på din nye mobil. Selvom det så betyder, at du ikke kan få den med det samme, er din bankkonto nok glad for lige at udskyde indkøbet med et par måneder.

 

Mangler du også ting til haven, kan du kigge mere på autumn bliss.

Køb den kontant

Så kan det også være rigtig godt at købe din iPhone kontant. Der er rigtig mange mennesker, der vælger at købe en iPhone på en form for afbetaling eller med binding på et rigtig dyrt abonnement. Hvis du gerne vil spare penge på din iPhone, er det i den grad ikke vejen at gå. Det kan godt være, at det ser billigt ud, da det måske kun koster dig 149 kroner om måneden, men når det løber op i sidste ende, har du måske betalt 50% mere for din iPhone, end hvis du havde købt den kontant.

Køb din iPhone brugt

Så er det også bare et godt tip at gå efter at købe din iPhone brugt. Der er mange gode muligheder for at købe brugte iPhones til skarpe priser, og så kan du jo endda ende med at få garanti på din iPhone, hvis du bare sørger for at købe den i en af de butikker, der forhandlere med brugte iPhones. Her er du tit dækket ind i to år på dit køb af mobil, så det er jo værd at tage med.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu