Ofte stillede spørgsmål om spændinger i hovedet

//

Er du en af de mange mennesker, der lider af spændinger i hovedet? Hvis ja, er du ikke alene. Hovedpine er et meget almindeligt problem, og det kan skyldes en række forskellige ting. Stress, dårlig kropsholdning, øjenbelastning og endda dehydrering kan alle føre til spændinger i hovedet.

Afhjælpning af hovedpine

Der er et par ting, du kan gøre for at afhjælpe spændingerne i dit hoved. For det første skal du prøve at slappe af. Tag et varmt bad eller brusebad, eller lyt til beroligende musik. Hvis du kan, så prøv at få noget søvn. Migrænehovedpine skyldes ofte mangel på søvn. Du kan også vælge at fokusere på din velvære i form af bl.a. yoga og massage som i dag kan bookes hjem til dig.

Hovedpine forårsaget af stress

Hvis din hovedpine skyldes stress, er der et par ting, der du kan gøre for at afhjælpe spændingerne. Prøv først at identificere kilderne til din stress og se, om der er noget, du kan gøre for at fjerne dem. Hvis ikke, så prøv at finde måder at håndtere stressfaktorerne i dit liv på. Motion, dyb vejrtrækning og meditation kan alle hjælpe med at reducere stress.

Alvorlig hovedpine

Hvis du har en hovedpine, der er ikke afhjælpes af disse foranstaltninger, er det vigtigt at gå til lægen. Nogle hovedpiner kan være forårsaget af alvorlige medicinske tilstande som f.eks. en hjernetumor eller en aneurisme. Hvis du har et af følgende symptomer, bør du straks søge læge:

– En hovedpine, der er alvorlig og ikke forsvinder med håndkøbsmedicin, skal du straks søge læge .

– Hovedpine, der ledsages af feber, stiv nakke, opkastninger eller svaghed i arme eller ben.

– En hovedpine, der bliver værre, når du ligger ned.

– Hovedpine, der ledsages af kramper.

– En hovedpine, der er alvorlig og kommer pludseligt.

Hvis du oplever nogle af disse symptomer, er det vigtigt at gå til lægen med det samme. Det kan være tegn på en alvorlig tilstand, som skal behandles straks.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu