3 grunde til at vælge fri data i dit mobilabonnement

//

Har du endnu ikke fået dig et mobilabonnement med fri data, er det måske ved at være på tide.

Stream alt det du vil

For det første kan det give dig mulighed for at streame lige så meget musik, film og tv som du har lyst til. Det trækker jo ofte meget data at streame film eller serier, men det er ikke noget, du skal være bekymret for, hvis du har et abonnement med fri data.

Hvis du kun har et par GB i dit abonnement, er de jo hurtigt brugt, hvis du bare har en enkelt dag, hvor du binger serier på Netflix. Uden et loft på dit forbrug af data kan du tage lige så mange dage på langs, du har lyst til.

Tænk ikke over dit forbrug

Så skal du generelt ikke tænke over dit forbrug af data i din hverdag. Du skal ikke være bange for at løbe tør for data den 20. i måneden og frygte, hvordan du så kommer igennem de sidste 10 dage uden at bruge alt for mange penge på at købe ekstra data.

Med fri data er du fri for denne bekymring, og du kan altid bare bruge dit 4G eller 5G netværk. Ikke noget med altid at lede efter et WiFi signal i nærheden, så du kan spare på din data. Du kan surfe lige så meget, du overhovedet orker gennem hele måneden.

Brug dit mobilabonnement som internet i din bolig

Sidst, men ikke mindst, kan det også give dig mulighed for at bruge dit mobilabonnement som kilde til WiFi i din bolig. Du kan fx flere steder uden særlige ekstra omkostninger få dig et datadeling kort, som du fx kan sætte i en mobil router, og på den måde kan du altså have internet i din husstand uden at have et abonnement fra en internetudbyder.

Et datadeling kort plejer som regel kun at koste dig 20 kroner ekstra om måneden eller sådan noget, og det er koblet op til dit nuværende abonnement. Så har du fri data, er der også fri data på fx den router, du sætter kortet i.

Find de billigste varme flyverdragter her.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu