Massage i Lyngby – super velvære for krop og sjæl

//

Der findes ikke mange mennesker, som ikke elsker at blive forkælet med en god omgang massage. Selvfølgelig har hver enkelt person sine egne grænser for, hvor hård en massage kan være, og derfor foretrækkes regelmæssig massage ofte, hvor der både er fokus på afslappende velvære og en dybere gennemgang af ømme steder. Massage kan derimod bruges til mange andre ting end blot at give umiddelbar velvære.

Find dig en regelmæssig massør, hvis du vil gøre dig selv og din krop en stor tjeneste og lader ham eller hende massere dig igennem med jævne mellemrum. De vil kunne arbejde i dybden med din krop og alle dens problemer, hvis du vælger at fortsætte med at bruge den samme massør. Du får meget mere ud af din massage end blot en hyggelig nussetur på ryggen.

Hvad er fordelene ved massageterapi?

Hvis du f.eks. har en stiv nakke, spændte muskler i nakken, smerter i lænden og ubevægelige led som følge af lang tids siddende arbejde, kan det være en konsekvens af for meget stillesiddende aktivitet.

Mange af os tilbringer størstedelen af vores arbejdstid bøjet over en computer – måske den mest usunde arbejdsstilling, der findes. Ud over de ovennævnte fordele kan massage hjælpe med at forbedre dit kredsløb og forebygge nogle af de sygdomme, der skyldes denne tilstand – f.eks. dårlig fordøjelse, kredsløbsproblemer, hjerte-kar-sygdomme og en række problemer med ryg, lænd og nakke.

Efterhånden som du vænner dig til en mere grundig massage, som f.eks. fysiurgisk massage, sportsmassage eller bindevævsmassage, vil du kunne se fordelene ved dem. Hvis du vælger en regelmæssig massør, vil du opleve, at du slapper bedre af under behandlingen og får den mere effektivt efter et par behandlinger. Din krop vil blive forkælet og afslappet under massagen, og din fysiske form vil blive forbedret på lang sigt.

Bestil tid til massage i dag på https://www.sagamassage.dk/ 

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark