Giv din virksomhed et professionelt look

//

Det kan være svært at skabe smukke arrangementer, når virksomheden skal underholde sine ansatte. Firmafester er enormt vigtige for sammenholdet i en virksomhed og kan være med til at opretholde den gode arbejdsmoral. Med smarte papkrus med logo kan du pynte omgivelserne og samtidig undgå opvasken efter en fest i firmaet. Det betyder, at alle kan have det sjovt og, at der ikke er nogle som skal koncentrere sig om beskidte glas.

Der er mange grunde til at folk vælger papkrus med tryk som reklameartikel. Det er en billig vare, som giver et godt indtryk på dem, som får den i hånden. De giver nemlig din virksomhed et professionelt look og kan pynte i mange forskellige sammenhænge.

De er derudover meget praktiske og lette at have med mange steder. Det kan for eksempel være på en skovtur med firmaet. Her er papkrus med logo nemme at have i tasken og fylder ikke særlig meget. Da kan beklædes med fede designs, så de passer til jeres event og til omgivelserne.

Smart gadget på kontoret

Papkrus med tryk er også smarte at have på kontoret. Der er nemlig mange virksomheder, hvor folk bliver uvenner over opvasken i løbet af en arbejdsdag. Her kan du spare tid ved at lade dine ansatte benytte papkrus med tryk i stedet. Mange virksomheder kender problemet med en opvask der vokser på kontoret. Det er ikke fedt at have et ulækkert arbejdsmiljø, når samarbejdspartnere kommer på besøg. Det kan være stressende, at finde gamle kaffekopper rundt omkring i jeres kontor omgivelser. Derfor er papkrus en smart artikel. De er nemme at smide ud i skraldespanden og kræver ikke opvaskemaskine eller andet. På denne måde kan dine ansatte fokusere på at arbejde fremfor at stå i køkkenet.

God reklame med papkrus med tryk

Papkrus med logo kan også bruges som en smart og effektiv reklameartikel, hvis i deltager på messer og andre events. Her kan i have papkrus med tryk stående med vand og kaffe til dem som bevæger sig forbi. I kan hos TopSupplies få trykt firmaet logo på mange forskellige måder og i smarte designs. På denne måde vil jeres kunder og dem som bevæger sig forbi, bære jeres krus rundt på messen. I får, på denne måde, effektiv reklame for jeres virksomhed.

En miljøvenlig løsning

Hos TopSupplies kan i vælge mellem mange forskellige papkrus med logo. De fås i mange forskellige størrelser og farver og er alle testet. I kan derfor være sikre på at jeres kunder får den bedste kvalitet og ikke bliver skuffede over jeres krus. Jeres kunder vil også kunne glæde sig over, at jeres reklameartikel er miljøvenlig. Man kan nemlig investere i miljørigtig papkrus, som er lavet af genanvendelige materialer. I behøver nemlig ikke gå på kompromis med miljøet når i vælger reklameartikler. Krusene er nemlig tilføjet earthcoating, hvilket betyder at de indeholder mindre plastik. Jeres krus med logo kan derfor både glæde naturen, kunder og ansatte.

 

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu