Gå efteråret i møde med et nyt flot ur

//

Er du på udkig efter et nyt ur? Så læs med her! Fordi jeg har for nyligt selv været i sammen situation, og har derfor lavet lidt research på markedet. Jeg var egentlig både interesseret i et ur af god kvalitet til en rimelig penge, og måske snuse lidt til et mere eksklusivt ur. 

Til det fandt jeg den helt rette ur forhandler. Det var Bonell’s Smykker & Ure, som ligger i Fields på plan 1. Hvis du ikke er kendt i Københavnsområdet, så ligger Fields på Arne Jacobsens Allé 12 på Amager, som er København S. Det som tiltalte mig ved denne butik var, at de både har ure, hvor de fleste kan være med samt meget eksklusive ure, som jeg ønskede at høre mere om. Derudover har de en webshop https://bonells.dk/, hvor jeg havde mulighed for at danne mig et overblik over deres udvalg af ure på lager. 

Det lykkedes mig at finde et ur hos dem, til en overkommelig pris, som jeg havde råd til nu, som samtidig var af god kvalitet. Jeg valgte et Jaguar ur. Jeg gik efter en stållænke og valget stod mellem en grøn eller blå skive, jeg blev enig med mig selv om, at blå måske var mest tidsløst, men grøn kunne simpelthen noget særligt. Derfor valgte jeg den. Uret er vandtæt til, at jeg kan bade med det, det er Schweizisk urværk og safirglas – i det hele taget rigtig fin kvalitet til prisen. Derudover fik jeg også lov til at kigge nærmere på deres Grand Seiko ure. Jeg går meget op i ure, men min økonomi matcher i øjeblikket ikke mine ønsker, og derfor må jeg nøjes med at kigge i denne prisklasse og drømme, mens jeg sparer sammen. Men de var super søde, de lod mig prøve og de fortalte gladeligt om de forskellige modeller fra Grand Seiko. De er den eneste Grand Seiko forhandler på Sjælland og det var derfor stort for mig endelig at få lov at få et Grand Seiko ur i hånden. Jeg var heldig, at de havde en Snowflake model på lager, mens jeg var der, som jeg fik lov at se. Den har jeg virkelig drømt om at se længe, og skiven var endnu flottere end jeg havde forventet. Den står klart på drømmelisten! 

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu