Babymad du ikke skal tage fejl af

//

Det kan være så svært som nybagt mor at gennemskue, hvad der er det rette og mest nærende mad for ens barn, særligt hvis man ikke har mulighed for at fuldamme. 

Står du i den situation? Så skal du ikke fortvivle. Fordi der findes heldigvis firmaer som Semper, der har gjort det til deres mission at lave god og naturlig mad til både baby, børn og voksne med særlige ernæringsbehov. 

Det smarte ved Sempers produkter er, at de alle er tilpasset barnets alderstrin, så du er sikker på, at dit barn får den rette næring. Det betyder blandt andet, at grød til lidt større børn indeholder mindre fedt og mere protein, da det er det som er bedst for dem i den alder. Dog er næringsindholdet i alle deres grødtyper fuldt ud dækkende til både små og større børn. De er alle lavet på mælk fra svenske gårde og er meget jernrige. 

I forhold til babymad, så kan dit barn fra det er fire måneder spise forskellige slags grøntsagsmos og frugtpuré. Det er ikke sikkert dit barn allerede her er klar til mad, men det er det i nogle tilfælde, her skal du stole på din mavefornemmelse som forældre og følge den eller rådgive dig med din sundhedsplejerske. 

Du finder blandt andet også en lækker havregrød, den indeholder mellem 16 og 24 portioner, og har en mild og naturlig smag, derudover er konsistensen tilpasset at dette formentlig er barnets første møde med babygrød. Når dit barn har vænnet sig til mos, kan du prøve lidt forskellige smagsvarianter, du kan blandt andet finde sveskemos med pærer og æbler hos Semper, som ofte er et hit. Når dit barn bliver seks måneder, kan det have brug for mere fyldig kost, derfor er Sempers fuldkornsgrød med frugt og spelt rigtig god. Den er en god blanding af grahamsmel, fuldkornsspeltmel, hvedemel og hvedemel. Denne blanding gør, at den giver barnet lidt ekstra tyggemodstand. Derudover har den en smag af banan, pære og æble. Hvis du ønsker at give dit barn mere tyggemodstand, kan du tilføje toppings, som passer til dit barns alderstrin og i rette størrelse. Det kan eksempelvis være frisk banan i små skiver, revet æble eller drys af revet rugbrød.

 

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu