Find de håndværkere til alle byggeprojekter

//

Jeg er typen, som ofte får nye idéer og selvom jeg er ret handy selv, så er der nogle ting som jeg har brug for rådgivning og hjælp til, og i den forbindelse har jeg fået et bredt kendskab til dygtige håndværkere. Min mand og jeg købte for nogle år siden en nedlagt kro, som vi efterfølgende har lavet om til vores hjem. Det har været en større proces, men det er slet ikke mig at købe noget færdig, jeg kan godt lide at vi kan sætte vores eget præg på det endelige resultat. Og det må man sige, at vi har haft mulighed for i dette tilfælde. Min mand er også rigtig dygtig til håndværk, så på den måde supplerer vi hinanden ret godt, og vi får mange gode idéer begge to. Men mange af dem omhandler mere de indvendige rammer for huset, samt farver, selv-byggede møbler og lignende. Når det kommer til grundstenene i huset, som jo også er rigtig vigtige, er vores egne kompetencer begrænsede. Derfor har vi gennem tiden brugt haandvaerker.dk, til at finde de og dygtigste håndværkere til at hjælpe os videre i processen. Her kan man nemlig finde et hav af forskellige håndværkere til alle byggeprojekter, og du har mulighed for at få en masse inspiration, se deres tidligere arbejde og finde anmeldelser, hvilket for os har givet en rigtig god tryghed. 

For mig er det rigtig vigtigt at vide, at jeg har fundet de rette mennesker, som har forståelse for mine drømme og visioner og forstår at realisere dem. Derudover er det vigtigt for mig, at jeg er tryg ved at lade dem være i mit hjem. 

Vores hus er nu næsten færdig. Vi har fået ordnet tag, skiftet døre og vinduer samt ordnet facader. Indvendigt har vi brugt spændende materialer til at personliggøre vores hjem, og skabe den stemning, som vi hele tiden har haft i tankerne. Jeg er ikke bange for at bruge farve på hverken vægge eller møbler, og det bærer vores hjem også præg af. Dog vil jeg sige, at jeg synes, at jeg formår at skabe den røde tråd mellem alle farver, materialer og genstande. 

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu