Ether minere har større fokus på vindenergi

//

I en verden hvor kryptovalutaer som Ether er ved at vinde frem er det vigtigt at tænke på, hvor meget strøm disse bruger. En af de mest omtalte er på nuværende tidspunkt Ether, så denne kommer vi til at have vores fokus på i denne artikel.

Som du nok ved, så er flere kryptovalutaer blevet kritiseret for at bruge alt for meget strøm på grund af den proces, der hedder mining. Mining går ud på at man har en række computere, der enten ved at bruge processoren eller grafikkortet konkurrerer om at udregne meget svære regnestykker først. Er man den første, så får man retten til at modtage de næste producere Ether eller Bitcoins. Der kan være afvigelser fra denne forklaring, hvis man kigger på andre blockchains.

Mange minere er dog blevet bevidste om deres klimaaftryk, og dermed er nogle af dem begyndt at fokusere på vindenergi og mere bæredygtige energikilder til at holde deres mining virksomhed kørende. Det kan godt være, at det er derfor, at kursen er så høj lige nu. Hvis du ikke allerede har købt Ether, så kunne det måske være interessant for dig. Køb Ether på danske hjemmesider, fordi så får du nemlig svar på alle dine spørgsmål på dansk.

Også et fokus på at nedbringe energiforbruget

Ethereum har som en af de eneste blockchains fokus på at nedbringe energiforbruget så meget som muligt. Ambitionen er at nå -99% i forhold til status quo. Dette er meget ambitiøst, men det er faktisk muligt på grund af en smart mekanik ved navn Proof of Stake. Denne dykker vi nu ned i.

Vi var tidligere inde på mining, og dette er kun muligt, fordi de pågældende blockchains kører med mekanikken Proof of Work. Proof of Stake gør dog, at det ikke længere er nødvendigt med mining. I stedet for at konkurrere om at udregne ting, så kan man “stille op” som validator ved at låse en bestemt mængde Ether i en given periode. Herefter kan man blive tilfældigt valgt som den næste validator, og så bliver man belønnet med friske Ether.

Hvis du ikke allerede kan se fordelene, så lad os forklare dem. Først og fremmest bliver det muligt at få passiv indkomst som ejer af Ether, hvis man staker dem. Dette kan man helt uden at skulle investere i ekstra udstyr. Derudover er det godt for miljøet, fordi man ikke længere skal have en masse computere kørende. Det er sådan, de vil reducere deres strømforbrug med vanvittigt høje procenter. I teorien burde det kunne lade sig gøre.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu