Hundeskov

//

Hunden er vores yndlings kæledyr. Den ligger nummer 1 på listen over mest populære kæledyr i Danmark. Når du får hund, er der mange ting, du skal forholde dig til. Det er vigtigt, at du har sat dig ind i tingene inden, så du er klar på, hvad det kræver at få hund, og hvad din race har brug for. Alle hunde er forskellige, men du kan læse noget generelt om din hunderace, som oftest vil gøre sig gældende for de fleste hunde af den race. Forberedelsen er vigtigt, for det vil gøre det meget nemmere for dig og for hunden. Man siger, at hunden er skridtet, før man får børn. I hvert fald kræver det også forberedelse, inden man får et barn, og det er på samme måde med en hund.

Hunden skal have mad, og den skal have noget specielt foder. Dens pels skal måske plejes, og den skal have daglig motion. Det er også vigtigt at opdrage og træne hunden, det gør den ikke af sig selv. Nogle hunde er nemmere at opdrage end andre, så du kan gøre det nemmere eller sværere for dig selv.

Du skal også være indstillet på, at nogle hunde kan leve op til 15 år. Det betyder, at du skal være klar på at bruge tid med hunden dagligt i de 15 år. Det er synd for hunden, hvis du pludseligt ombestemmer dig. Der kan selvfølgelig opstå ting, som umuliggør det for dig at holde hund, men i udgangspunktet er det bedst at være indstillet på, at du skal have hunden i op til 15 år. Du får en trofast makker, og det er mange fordele ved det. For eksempel kan du også selv få motion, når du går med hunden eller tager den med i en hundeskov. Hunde elsker at besøge hundeskove, og der findes over 400 i Danmark, så der er rig mulighed for at besøge en hundeskov.  

Se mere på hundeskove.dk

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark