Hurtig, nem og miljøvenlig skrotning af bil

//

Leder du efter en måde at lovligt og sikkert sælge din uønskede eller ødelagte skrotbil? du kan nemt og hurtigt sælge din skrotbil på Bedsteskrotpris.dk. Vi er altid glade for at modtage oplysninger på dit køretøj, og sende dem videre til vores netværk af mere end 40 autoophuggere, som herefter kan byde på din skrotbil. Du vil modtage det højeste tilbud, og på den måde blive betalt gode priser for din skrotbil. 

Vi har specialiseret os i skrotning af bil og tilbyder en række services til at hjælpe folk med at komme af med deres skrotbil. Vores service er tilgængelig for alle i hele landet. For os er det ligegyldigt, hvilken stand dit køretøj er i. Vores samarbejdspartnere kommer og henter din skrotbil og skrotter den for dig.

Der kan være mange grunde til, hvorfor du måske vil slippe af med din bil til skrot. For eksempel kunne din bil have været ude for en ulykke og er ikke værd at reparere på. Alternativt kan din bil være for gammel til at bestå en registreringskontrol uden dyre reparationer først. Uanset hvad, vil vi med glæde afhente din bil og betale dig en god pris.

Vi tilbyder gratis afhentning af alle biler, og du modtager din betaling direkte på din konto. Alle skrotbiler behandles og genanvendes miljøvenligt. Alle væsker, olier og skadelige kemikalier fjernes fra bilen og håndteres på en miljøvenlig måde.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu