Vælg co2-neutrale servere når du skal have webhosting

//

Står du og mangler et nyt webhotel, og skal du til at købe det, kan det være en god idé at tænke over at vælge et webhotel med co2-neutrale servere, når du skal bestille det. Der er jo mange webhoteller på markedet at vælge imellem, og så kan du jo lige så godt vælge at blive kunde et sted, hvor der er fokus på at gøre noget godt for miljøet ved at have co2-neutrale servere.

Vil være tydeligt markeret

Du skal ikke være bange for, at det ikke er til at finde ud af, om det webhotel du er i gang med at kigge på er co2-neutral eller ej. For de fleste webhoteller er nemlig gode til at markere, om der er co2-neutrale eller ej. Og langt de fleste webhosts har efterhånden fokus på at lave co2-neutrale muligheder, da det er meget nemt at komme i gang med. Så lad være med at vælge et webhotel, hvor der ikke er fokus på at drive en grøn løsning, da du jo nemt at finde co2-neutrale webhoteller på markedet.

 

Find den bedste dns service nu.

Undgå co2-udledning når du skal lave hjemmesider

Arbejder du med at lave hjemmesider, er der jo ingen grund til, at du også skal bruge co2 på at få dine websites online. Når du nu har muligheden for at vælge servere, der er co2-neutrale, kan du jo lige så godt gøre det, når du har lavet en hjemmeside, du gerne vil have online. Laver du mange hjemmesider, er det jo godt, hvis du kan sørge for, at de alle sammen ligger på servere, der ikke er med til at skade miljøet. Er du endnu ikke kommet i gang med det, er det bare med at finde en server, du kan bruge med grøn samvittighed.

Husk altid at være sikret med en a-kasse

Har du et arbejde med at lave hjemmesider, er det stadig en rigtig god idé at være med i Det Faglige Hus a kasse eller en af de mange andre, der er på markedet. På den måde er du altid sikret dagpenge, hvis du en dag ender med at stå uden arbejde. Husk at det også er muligt at have en a-kasse, selvom du muligvis er selvstændig. Derfor er det jo stadig godt at gå med livrem og seler, hvis du nu en dag ikke kan køre din virksomhed videre og har brug for en hjælpende hånd.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu