3 tips når du skal købe ny mobil

//

Skal du snart til at skifte din gamle mobil ud med en ny, men er du ikke sikker på, hvad du skal vælge, kan vi forhåbentlig hjælpe dig lidt på vej.

 

Der er jo mange modeller og mærker at vælge imellem på markedet efterhånden, så det kan nemt virke som lidt af en jungle at finde rundt i. Men følger du disse tips, gør du det markant nemmere for dig selv at finde frem til det rette valg.

Undgå at købe den med abonnement og binding

For det første kan det være en god idé at undgå at købe en mobil med tilhørende abonnement og dermed også binding. Det kan være dyrere at købe selve telefonen, når du skal have den uden abonnement, men der er jo stor sandsynlighed for, at du allerede har et fint abonnement til din mobil, og så er der ingen grund til at oprette et nyt og dyrere abonnement.

 

På den måde får du heller ikke en bindingsperiode på et dyrt mobilabonnement, som tit varer op imod seks måneder, hvor du ikke kan opsige eller flytte dit abonnement.

 

Vil du have en mobil med godt kamera, kan du i stedet også booke en fotograf Hillerød, som  tager rigtig gode billeder.

Behøver du en dyr iPhone eller Samsung?

Mobiler er jo i den grad begyndt at blive dyre, og især Apple og Samsung er begyndt at tage skyhøje priser for deres populære modeller. Men har du overhovedet brug for at købe en af disse dyre modeller, når du skal have en mobil, eller kan du nøjes med mindre?

 

Der er jo mange andre mærker på markedet, som du også kan kigge nærmere på. Og så har både Apple og Samsung lavet discount modeller som eks. iPhone SE og Samsung A21S, hvor du stadig får en udmærket telefon, uden at du skal betale en halv månedsløn for den. På den måde er der også flere penge til at betale for kontingent i Jyderup Gymnastik, eller hvad din hobby nu er.

Sammenlign priser inden du køber

Når du har fundet ud af, hvilken mobil du gerne vil købe, kan det også være en god idé at sammenligne priser fra de forskellige forhandlere, så du kan være sikker på, at du ikke ender med at give for meget for din mobil.

 

Kan du nu ende med at spare 500 eller 1.000 kroner på din mobil ved at købe den på tilbud hos en anden forhandler, end der hvor du fandt den først, er det jo en kæmpe fordel. Så husk altid at sammenligne priser, hvis du gerne vil spare så meget som muligt på din mobil.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu