3 tips til at spare penge på din nye smartphone

//

Vil du gerne snart have dig en ny smartphone, men er du ikke interesseret i at betale alt for mange penge for den, har vi her fundet på et par gode tips til dig, så du kan undgå at betale en halv bondegård for dine kommende mobil. Der er flere gode måder at spare penge på mobiler, så der er jo ingen grund til at betale top pris, når du nu kan undgå det.

 

Har du en have, så find billig bøgehæk eller bunddække blomster her.

Køb din mobil brugt

Et første tip til at spare penge på din mobil er, at du kan vælge at købe den brugt. Der er jo mange gode muligheder for at købe en god og brugt mobil nu om dage. Der er mange, der vælger at sætte deres iPhones til salg, selvom den måske kun er et år gammel, og her kan du jo så ende med at spare ret mange penge ved at være vågen. Der er også flere butikker, der gør sig i at sælge brugte mobiler, hvor du endda kan købe den med returret og flere års garanti, hvis du vil være sikker på at få en mobil, der virker.

Køb ikke mobilen på udgivelsesdatoen

Skal du have en ny mobil, og er du ikke meget for at købe den brugt, kan det stadig være en mulighed for dig at spare lidt penge. Det kan nemlig være et godt trick at undgå at købe din kommende mobil, lige når den kommer på markedet. For mobiler har det jo med at gå lidt ned i pris, jo længere tid de har været ude, og derfor kan du med fordel vente et par måneder med at købe en ny smartphone, da du har chance for at spare en del penge på den måde.

Vælg en af discount modellerne

Her til sidst kan det også være en mulighed for dig at vælge en af de discount mærker eller discount modeller, der er på markedet. Vil du stadig gerne have en iPhone, kan du med fordel kigge nærmere på deres billigere modeller som eks. iPhone SE. Og er det en Samsung, du gerne vil have, kan det være en god idé at kigge på en Samsung Galaxy A21, som er meget billigere end Galaxy S modellerne. Og med mærkerne kan du jo spare meget ved at vælge bl.a. Huawei i stedet for iPhone, hvis du vil.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu