3 apps du ikke kan undvære på din mobil

//

Er du ny til at bruge en smartphone, og vil du være sikker på at have en række gode apps på den, når du skal i gang med at bruge den, har vi her fundet tre apps, som du ikke kan undvære på din mobil. De er alle sammen gratis at hente ned, og med dem på din mobil kan du være sikker på en god start. Der er naturligvis også masser af andre apps, som du kan hente ned, og dem finder du gerne i App Store eller Google Play.

 

Du kan også finde god apps til sport. Spiller du eks. golf, så læs mere om HCA golf.

Mobilbank

Den første app, du med fordel kan hive ned på din mobil, er din mobilbank. Alle banker i Danmark har jo efterhånden fået lavet en mobilbank, hvor du let kan klikke dig ind og se dine konti, betale regninger eller hvad du nu ellers bruge din mobilbank til. På den måde bliver det meget nemmere for dig at styre din økonomi, og med sådan en behøver du ikke længere at smutte i banken, når du skal klare noget, da stort set alt, der involverer din bank, kan blive klaret direkte fra appen fra din bank.

Spotify

Herefter kan det være en rigtig god idé at hente Spotify ned på din mobil, hvis du vil have gode muligheder for at høre al det musik, du har lyst til. Spotify giver dig adgang til millioner af musiknumre, og du kan nemt gøre brug af appen, selvom du ikke er betalende medlem. Der er nemlig også en gratis version, hvor du godt nok skal lytte til reklamer engang imellem, men det er jo ikke meget anderledes end at høre radio. Og vil du gerne slippe for reklamerne, kan du jo altid vælge at betale for at gøre brug af Spotify. Et must på alle mobiler.

 

Husk også at lægge mobilen i ny og næ og nyd dit elstar æbletræ i haven.

Youtube

Og her til sidst kommer vi heller ikke uden om en app som Youtube. Den følger med på Android telefoner, da det jo er ejet af Google ligesom Youtube, men det betyder ikke, at det ikke kan være en god idé at lære den at kende. For du kan virkelig få mange timer ud af at være på Youtube. Her kan du finde indhold om stort set alt, og hvis du allerede har været inde på Youtube, er der nok gode chancer for, at du allerede godt ved, hvor vanedannende, det kan være at bruge tid derinde.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu