Vælg en grøn hundeforsikring

//

Vælg en grøn forsikring til din hund

De fleste af os har mange forskellige forsikringer og det er der gode årsager til. Er uheldet ude er det altid godt at være forsikret og det kan du være på rigtig mange punkter. Uanset om det er din bil forsikring, indbo forsikring eller en tredje. Det samme gør sig gældende når det angår vores kæledyr men det er ikke altid vi er opmærksomme på hvorvidt vores forsikringsselskab har det rigtige værdisæt hvad angår miljø og bæredygtighed.

Når overskriften netop er en hundeforsikring er det fordi vi tit og ofte har tilbøjlighed til lidt at glemme at tjekke om selskaberne lever op til vores forventninger om bæredygtighed. Vi gør de tit når vi handler ind og har vi en hund tjekker vi det når vi køber hundefoder og jævnelige produkter. Men lige præcis en hundeforsikring og andre forsikringer er det tit og ofte sekundært.

Tjek de forskellige forsikringsselskaber

Rigtig mange forsikringsselskaber har mange gode værdier og gudskelov for det. Men det skal du også huske når du tjekker din pris og dine dækninger. Her betaler man også lidt for alle de andre ting man får med det rigtige forsikringselskab. Det kan være det selskab du køber din forsikring hos støtter flere gode sager, det kan også være de har særlig fokus på bæredygtighed og miljø.

Støt miljø og bæredygtighed med de rette køb

En god forsikring til din hund eller din hus er derfor ikke altid den forsikring med den lave pris. Du skal se det som en samlet pakke og sikre dig der er bæredygtighed bag dine køb. Det betyder alt du køber ind til hverdag, eventuelle produkter du køber til dit hjem og stort set alt hvad du forbruger. Det gælder også din hundeforsikring og alle dine forsikringer i hustanden. Hvis du bruger lidt ekstra tid på det og det bliver en tendens hos forbrugeren er vi godt på vej til at skabe et stærke fundament under bæredygtigheden og dermed vores miljø.

 

 

 

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu