Vælg den rigtige Frugtleverandør i København – Frugt og Grønt

//

Det er godt for dig at spise frugt, og det kan også få dig til at føle dig godt tilpas. Her er nogle af de mange fordele ved at få mere frugt i din kost. Frugt levering i Kbh med en Firmafrugtordning på arbejdspladsen er en god måde at eksponere dine medarbejdere for mere frugt, så de helt automatisk vil komme til at leve sundere, uden rigtigt at tænke over det.

Frugt hjælper dig med at kontrollere din vægt

Frugt har et højt fiberindhold: En kost, der er rig på frugt og grøntsager, kan være med til at mindske risikoen for hjertesygdomme og slagtilfælde, fordi frugt indeholder fibre, der renser kroppen for giftstoffer. Frugt indeholder også glutathion, en antioxidant, der hjælper med at beskytte cellerne mod skader fra frie radikaler (ustabile molekyler). Antioxidanter spiller en vigtig rolle for at beskytte dig mod celleskader forårsaget af normale oxidationsprocesser i din krop. Frugt er kaloriefattig: Nogle frugter kan indeholde så lidt som 50 kalorier pr. kop. Frugt har et højt vandindhold: Mange forskellige slags frugt indeholder mest vand, hvilket betyder, at de fylder mindre på din tallerken end andre fødevarer med flere kalorier eller fedtstoffer. Dette hjælper dig med at undgå overspisning, da din mave vil føle sig hurtigere mæt efter at have spist mindre mad!

Frugt holder dit hjerte sundt

At spise frugt er en effektiv måde at holde dit hjerte sundt på. Antioxidanterne i frugt er med til at reducere inflammation, som er en risikofaktor for hjertesygdomme. Desuden hjælper det at spise frugt med at sænke blodtrykket og mindske risikoen for at udvikle diabetes og højt kolesteroltal.

Frugt sænker risikoen for kræft

Frugt indeholder antioxidanter, som er kemikalier, der kan hjælpe med at forhindre kræftceller i at vokse. De indeholder også fibre og C-vitamin, som begge kan mindske risikoen for kræft. Frugt har et lavt kalorieindhold og hjælper dig med at tabe dig, hvilket reducerer din risiko for andre sygdomme som diabetes og hjertesygdomme.

Frugt holder hjernen igang

Frugt er rig på antioxidanter, som hjælper med at forebygge hukommelsestab og forbedre hjernens sundhed. Den bedste kilde til antioxidanter findes i frugt og grøntsager, som indeholder flere vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, der er vigtige for et godt helbred. Når det gælder om at holde hjernen skarp, kan en kost med et højt indhold af antioxidantrige fødevarer som blåbær, jordbær og appelsiner hjælpe dig med at tænke klarere ved at reducere oxidativt stress på dine hjerneceller.

Hvad er antioxidanter?

Antioxidanter: De forbindelser, der findes naturligt i visse frugter som vindruer og æbler, fungerer som frie radikaler (tænk på dem som antioxidanter). De neutraliserer skadelige molekyler kaldet frie radikaler, der kommer fra forurening eller naturlige kilder i vores krop – dette forhindrer dem i at beskadige vores celler. Andre frugter som avocado kan også være en kilde til sunde fedtstoffer, der beskytter mod kognitiv tilbagegang senere i livet ved at forbedre blodgennemstrømningen gennem arterierne i halsområdet.

Som du har kunne læse, er der altså mange fordele. Levering af frugt i København med en Frugtordning erhverv er en ordning, I på arbejdspladsen bør overveje.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark