Ting du kan foretage dig i naturen

//

Naturen er en åben og frodig legeplads, hvor du kan foretage dig alverdens ting. Faktisk er det kun din kreativitet og fantasi, der sætter grænserne for, hvad du kan finde på. Hvis du alligevel mangler idéer, kan du herunder læse mere om nogle af de ting, du kan foretage dig ude i den vilde grønne verden.

Tag på magnetfiskeri

Magnetfiskeri er en spændende aktivitet, der kan vise sig at resultere i spændende skatte, du vender hjem med. Det kræver i princippet bare en magnet og en snor, og så er du godt fra start. Jo kraftigere magnet, jo større ting har du mulighed for at opfange.

Du kan søge flere informationer på nettet, så du har helt styr på, hvad du skal anskaffe dig, inden du tager ud på magnetjagt i vandet.

Gå på rav jagt

Hvis du vil forsøge dig med noget spændende, bør du prøve rav jagt. Forestil dig muligheden for at finde ægte rav i naturen. Du kan klikke dig ind på linket og læse meget mere om, hvilke redskaber, du skal bruge, for at kunne gå på jagt efter rav.

Der findes uanede mængder derude, og måske der er flere skatte tæt på dig, som bare venter på at blive opdaget. Det er i hvert fald værd at give det et forsøg.

Anvend naturen til at træne

Træning behøver ikke at foregå i et fitnesscenter for at være effektivt. Det er langt billigere og sundere at anvende naturens mange muligheder. Her kan du bruge naturen som forskellige redskaber til at foretage forskellige øvelser.

Der er ikke nogen grænse for, hvordan du kan bruge naturen til din fordel. Dette er uanset, om du ønsker at løbe, dyrke motion eller styrketræne. Og hvorfor ikke udnytte naturens gratis muligheder?

Gå på opdagelse efter skjulte skatte via en app

Der findes en række forskellige apps, der tillader, at du går på geo-tracking jagt efter skjulte skatte i naturen. Det fungerer ved, at du henter en app og anvender denne som dit kompas. Herefter skal du følge bestemte koordinater, for at finde frem til konkrete lokationer, hvor forskellige skatte gemmer sig. Det kan være rør, æsker eller andre beholdere, der gemmer på spændende ting. De kan være gemt gravet ned i jorden, gemt i buske eller gemt oppe i træer eller nede i huller.

Der er ufatteligt mange skjulte skatte derude, så det er bare med at gå på spændende skattejagt. Alt det kræver er blot en smartphone og en gratis app.

Nyd tiden uden elektronik

Ja, og det sidste punkt er mere en reminder. Når du bevæger sig ud i naturen, så lad dine elektroniske dimser være derhjemme (med undtagelse af, hvis du naturligvis skal på skattejagt på bruge en app).

Nyd naturen og de mange flotte farver. Kig op fra de sædvanlige skærme, og sæt pris på den natur, vi er omgivet af. Det er sundt at få naturens mange farver i øjnene, og det er sundt at gå tur i naturen og blive husket på, hvorfor vi skal passe på vores smukke jordklode. Og det sker ikke, hvis vi også i naturen går med ansigtet begravet i en skærm.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark