Smykker til dig, der elsker det diskrete udtryk

//

Smykker skal gerne være med til at understrege din personlighed. Derfor er det også vigtigt, at du bærer smykker, der passer til dig. Hvis du værdsætter et elegant og diskret udtryk, kan du med fordel tage et kig på smykkerne fra Dulong.

Dulong smykker er nemlig kendetegnet ved at være enkle og stilfulde. Smykkerne formår at blande det klassiske udtryk med et mere råt twist. Til sammen giver det et tidløst design, som du kan bære i årevis.

Mere om Dulong smykker

Det er juveleren Marianna Dulong og smykkedesigneren Anja Camilla Alajdi, der sammen har skabt Dulong smykker. Deres samarbejde går helt tilbage til år 2005. Sammen har de skabt flere smukke og eksklusive smykker.

Designerne skaber kompromisløst og med en sikker fornemmelse for både kvalitet samt hvad kvinder ønsker. Visionen er at skabe personlige smykker til den modebevidste kvinde.

Dulong smykker – når det skal være både enkelt, elegant og alsidigt

Det er let at genkende Dulong smykkerne. Det går nemlig en særlig, smuk rød tråd gennem alle kollektionerne og smykkerne. Derfor har du også mulighed for at kombinere de forskellige smykker, hvis du ønsker et fuldendt look.

Fælles for alle smykkerne er, at de er både enkle og elegante på samme tid. Det betyder også, at du har mulighed for at anvende dem til flere forskellige lejligheder. De vil nemlig altid pynte dig på en flot, men diskret, måde.

Dulong øreringe

Inden for Dulong smykker, er det især øreringene, der har opnået stor popularitet. Her skal særlig Kharisma kollektionen fremhæves. Du har selv mulighed for at vælge hvilke vedhæng, du gerne vil anvende på dine øreringe fra Dulong. På den måde kan du selv vælge de vedhæng, der bedst repræsenterer dig og din personlighed.

Anvend også vedhænget til halskæder

Som nævnt er det en del af Dulong smykkers vision, at smykkerne skal være alsidige. Derfor har du også mulighed for at anvende vedhængene fra øreringene som vedhæng på din halskæde. Det giver dig endnu flere muligheder for at udtrykke din personlige stil på en stadig diskret og elegant måde.

Vælg også blandt flere smukke ringe

Du har også mulighed for at købe smukke ringe fra Dulong smykker. Som de øvrige smykketyper, er ringene fremstillet af de bedste materialer. Blandt andet finder du ringe med ædle sten og perler. Ringene er designet til at passe til de øvrige smykketyper. Derfor kan du let skabe et fuldendt udtryk med alle de forskellige smykketyper.

Du kan selvfølgelig også vælge at bære ringene alene. Ringene vil være en flot detalje i dit outfit.

Rå, men stadig klassiske, armbånd

Hvis du både sætter pris på klassiske smykker, men stadig gerne vil have et lidt mere råt udtryk, vil du elske armbåndene fra Dulong smykker. Her formår designerne at blande det glamourøse med det uslebne. Det giver et helt særligt mix, som du kan bære til flere forskellige lejligheder. Du har også mulighed for at vælge blandt flere skønne armringe fra samme mærke. Dem vil du helt klart få mange komplimenter for, hvor end du går.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark