Skaljakke – Den perfekte jakke til alle udendørs aktiviteter

//

En skaljakke er en type jakke med en skal eller et ydre lag, der skal beskytte dig mod vind, regn og sne. Skaljakken er typisk fremstillet af et vand- og vindtæt materiale, f.eks. Gore-Tex, og er ofte foret med et varmt stof, f.eks. fleece, for at give ekstra isolering. Ikke nok med det er en skaljakke også åndbar, og det er derfor den perfekte blanding til alt udeliv.

Hvilke aktiviteter er den særligt velegnet til?

Skaljakken er velegnet til alle former for udendørs aktiviteter, hvor du skal beskytte dig mod vejret. Det kan være alt lige fra vandreture og cykelture i regnvejr, til langrend og alpint skiløb.

Skaljakken er også perfekt, når du skal på ferie i de koldere lande. Du kan bruge den som yderste lag, når du går på ski i Østrig, eller som mellemlag, når du er ude at sightseeing i London.

Skaljakken er også ideel til dagligdagsbrug, hvor du kan have brug for en praktisk og moderne jakke, der beskytter dig mod vejret. Du kan bruge den, når du går tur med hunden, eller når du skal på arbejde.

Skaljakken er en af de mest alsidige jakker, du kan have i din garderobe, og det er derfor en god investering for friluftselskeren såvel som bytossen.

Hvordan vælger jeg en skaljakke?

Når du skal vælge en skaljakke, er det vigtigt at tage højde for, hvilken form for aktivitet, du skal bruge den til. Hvis du vil have en jakke, der kan bruges til alle formål, kan du vælge en model med udskiftelige paneler, så du kan skifte imellem forskellige typer af beskyttelse mod vejret. Hvis du har en bestemt aktivitet i tankerne, som du kommer til at dyrke meget, kan du vælge en skaljakke, der er specielt designet til det. Inde på producenternes hjemmesider kan du ofte læse om de aktiviteter, deres jakker er ideelle til. Ellers spørg en friluftsekspert om råd.

Hvis du er meget i tvivl om valget, kan du altid besøge friluftsmagasinet.dk, der har et væld af ekspertguides til friluftsudstyr og friluftstøj inklusiv skaljakker.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu