Six Sigma Yellow Belt – en introduktion

//

Six Sigma er en globalt anerkendt metode til procesforbedring, der anvendes i mange virksomheder og industrier. Den har som formål at eliminere fejl og ineffektiviteter, for at opnå bedre resultater. Six Sigma Yellow Belt er den første officielle certificeringsniveau inden for Six Sigma-hierarkiet og fungerer som en indgang til den større verden af Six Sigma.

Six Sigma Yellow Belt – Hvad indebærer det?

En Six Sigma Yellow Belt-certificering er designet til at give bærerne grundlæggende viden om Six Sigma-metoden. Det indebærer forståelse for de centrale koncepter og praksis, der er involveret i processen, herunder identifikation af områder, der kræver forbedringer og evnen til aktivt at deltage i problembehandling og løsningsprojekter.

Certificeringen er velegnet til dem, der ikke er fuldgyldige Six Sigma-projektdeltagere, men stadig arbejder i processer, der kræver brug af Six Sigma-metoder og værktøjer. En Yellow Belt-indehaver kan bidrage til et team med at identificere problemer og foreslå løsninger, men de har generelt ikke ansvar for at lede projektet.

Hvordan opnår man en Six Sigma Yellow Belt-certificering?

Six Sigma Yellow Belt-certificering kræver normalt vist en grundig forståelse for Six Sigma-værktøjer og -praksisser, samt dem, der er relevante for Yellow Belt-niveauet. Størstedelen af træning til denne certificering sker gennem specialiserede uddannelsesprogrammer, der fokuserer på praktiske øvelser og case-studier.

Deltag i en Six Sigma Yellow Belt kursus

En af de mest effektive måder at forberede sig til og opnå en Six Sigma Yellow Belt-certificering er ved at deltage i et kursus. Det kan være både online og fysisk baseret kursus. En god kilde til information og træning er Lean Akademiet, der tilbyder certificerede kurser inden for Six Sigma Yellow Belt.

Fordele ved at have en Six Sigma Yellow Belt-certificering

At erhverve en Six Sigma Yellow Belt-certificering tilfører dig og din organisation værdi på mange måder. Du opnår værdifuld viden og færdigheder, der direkte kan anvendes på din nuværende arbejdsrolle, og forbedrer organisationens effektivitet og produktivitet. Desuden er det et skridt på vejen mod højere niveauer af Six Sigma-certificering.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu