Jeg valgte at tage et online Prince2 Practitioner kursus

//

Jeg hedder Anna, og jeg er en passioneret projektleder, der altid stræber efter at forbedre mine færdigheder og viden inden for mit felt. For at tage det næste skridt i min karriere besluttede jeg at tage et online PRINCE2 Practitioner-kursus. Det valgte jeg så at tage hos Mentorix.dk 

 

At vælge et online kursus var den perfekte løsning for mig. Som en travl professionel havde jeg ikke altid tid til at deltage i traditionelle klasseundervisninger. Men med et online kursus kunne jeg studere i mit eget tempo og på mine egne vilkår. Jeg kunne logge ind på kurset, når det passede mig bedst, og arbejde på lektionerne fra mit eget hjem. 

 

Kurset var grundigt og omfattende. Jeg fulgte undervisningsvideoerne, læste kursusmaterialet og løste praktiske opgaver for at anvende PRINCE2-metoden i forskellige projektsituationer. Onlineplatformen tilbød også interaktive elementer som quizzer og øvelser, der hjalp mig med at teste min forståelse og anvendelse af koncepterne. 

 

En af de største fordele ved at tage et online kursus var fleksibiliteten. Jeg kunne tilpasse min læringsplan efter mine egne behov og forpligtelser. Hvis der var emner, jeg ønskede at dykke dybere ned i, kunne jeg bruge ekstra tid på dem. Hvis der var områder, jeg allerede var fortrolig med, kunne jeg springe hurtigt igennem dem. Jeg kunne også repetere kursusmaterialet efter behov for at sikre, at jeg havde forstået alt korrekt. 

 

Gennem hele kurset havde jeg adgang til en online læringsplatform, hvor jeg kunne interagere med instruktører og andre kursister. Vi kunne stille spørgsmål, deltage i diskussioner og dele vores erfaringer. Denne interaktion var uvurderlig, da det gav mig mulighed for at lære af andres perspektiver og udvide min forståelse af PRINCE2-metoden. 

 

Efter at have gennemført kurset følte jeg mig godt forberedt til PRINCE2 Practitioner-eksamen. Jeg tilmeldte mig eksamen online og tog den på en bekvem tid og placering for mig. Eksamenen var udfordrende, men jeg var selvsikker i min viden og evne til at anvende PRINCE2-metoden. Takket være det grundige online kursus bestod jeg eksamenen og blev officielt certificeret som PRINCE2 Practitioner. 

 

Min erfaring med at tage et online PRINCE2 Practitioner-kursus var fantastisk. Det gav mig den fleksibilitet, jeg havde brug for, samtidig med at det tilbød mig en omfattende og interaktiv læringsoplevelse. Jeg føler mig nu mere selvsikker og kompetent i at anvende PRINCE2-metoden i mine projekter. Min certificering har også åbnet døre for spændende karrieremuligheder inden for projektledelse 

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu