Få en tilpasset Frugtordning hos firma-frugt.dk

//

Elsker du frugt? Ville du ønske, at du kunne spise mere frugt, men har du ikke tid eller penge til at købe det? Vidste du, at du kan få gratis frugt på dit arbejde? Det eneste, du skal gøre, er at oprette en frugtordning! I dette blogindlæg vil vi diskutere, hvordan du starter og administrerer en frugtordning på arbejdspladsen. Vi vil dække alt fra rekruttering af deltagere til budgettering og markedsføring af din ordning. Så uanset om du er en privatperson, der ønsker at forbedre sin kost, eller en virksomhedsejer, der leder efter måder at holde medarbejderne sunde på, så læs videre for at få alle de oplysninger, du har brug for for at komme i gang. Få firmafrugt på arbejdspladsen med sæsonens frugter er en fantastisk løsning, du bestemt bør klikke ind og læse mere om.

Få alle med på frugtordningen

Når du skal starte en frugtordning på arbejdspladsen, er det vigtigste at få dine kolleger til at give deres accept. Hele formålet med ordningen er trods alt at tilskynde folk til at spise mere frugt! Den bedste måde at gøre det på er at arrangere et møde eller sende en e-mail, hvor man beskriver, hvad ordningen er, og hvordan den vil fungere. Sørg for at medtage oplysninger om, hvor meget det vil koste, hvor frugten vil komme fra, og hvor ofte den vil blive leveret. Du kan også tilbyde nogle incitamenter til medarbejdere, der tilmelder sig, f.eks. en rabat på deres næste køb.

Når du har fået interesse fra dine kolleger, er det tid til at begynde at budgettere din frugtordning. Den gode nyhed er, at frugt er relativt billigt, så du bør ikke skulle bruge for meget på din ordning. Du skal blot sørge for at tage højde for, at priserne varierer lidt afhængigt af årstiden og den type frugt, du køber. Du kan også få rabatter ved at købe i store mængder eller bestille via en leveringstjeneste.

Når det gælder markedsføring af din frugtordning, er der ingen grænser for, hvad du kan gøre! Du kan sætte plakater op rundt omkring på kontoret, sende e-mails eller endda afholde et lanceringsevent. Uanset hvad du gør, skal du sørge for at fortælle folk om din ordning, og hvordan de kan tilmelde sig. Dette er mest relevant, hvis det er en meget stor arbejdsplads med flere afdelinger, hvor kommunikationen ikke altid er direkte.

En tilpasset frugtordning

Er en god måde at forbedre medarbejdernes sundhed og moral på, og det behøver ikke at koste dig mange penge. Du skal blot huske at få alle med fra starten, at lægge et omhyggeligt budget og at markedsføre din ordning effektivt. Med lidt planlægning og en indsats vil du være sikker på at se nogle fordele på ingen tid. At den er tilpasset betyder, at I på arbejdspladsen selv kan vælge det frugt, der skal leveres. Dette er smart, da I på denne måde er sikre på, at det I får leveret bliver spist, da det er noget, I selv har valgt. Få årstidernes firmafrugt med din frugtlevering af et bud, der kommer direkte til arbejdspladsen med frisk og lækker frugt.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark