Beskæftig dig selv på de ensomme og kedelige aftener

//

Hvis du er ung og flyttet hjemmefra for nyligt, eller selv hvis du har været udeboende alene et par år, kan det sikkert indimellem blive en smule kedsommeligt at bo i eget selskab; især hvis du plejer at nyde andres selskab meget. Andre ser du selvfølgelig stadig, men du er nok oftere alene, end da du var hjemmeboende.

Erstat brætspillet

Det er dog ikke håbløst for dig, hvis det særligt er weekendselskabet, hvor familien ville spille spil og/eller se film sammen med dig, du savner. Du kan nemlig sagtens opnå noget lignende i de weekender, du nu er alene hjemme i modsætning til tidligere, hvor du altid havde mennesker omkring dig, selvom du ikke var sammen med venner på en weekendaften.

Er du meget taknemmelig for brætspil, kan det for eksempel være, at en professorterning vil være et godt bud på noget, der kan holde dig beskæftiget, uanset om du så sidder alene i flere timer – hvis det lyder relevant for dig, så køb professorterning her.

Underhold dig med multitasking

Du behøver ikke nødvendigvis at sidde med dit blik fæstnet på din professorterning i timevis, selvom du prøver at løse den så længe. Du kan eksempelvis sætte en serie på imens, så du multitasker og bedre kan koncentrere dig længe ad gangen derved.

Det vil formentlig være vanskeligt at flytte koncentrationen uden at miste taget om din professorterning i begyndelsen, hvorfor det vil give mening at sætte noget på tv’et, som du før har set, og du dermed ikke behøver at følge lige så grundigt med i. Du kan med tiden, som du forbedrer dig, sandsynligvis begynde at sætte noget nyt og uset på, fordi du ikke længere er afhængig af den fulde koncentration i samme grad for at løse professorterningen.

Prøv det af

Det vil være logisk, at du ikke køber den dyreste professorterning fra starten, siden du skal forsøge dig med at se, hvorvidt aktiviteten rent faktisk vil underholde dig. På den måde spilder du ikke penge. Der vil dog være en stor chance for, at du vil fanges af kunsten at løse en professorterning, for den appellerer til den nysgerrighed, som både du og størstedelen af jordens befolkning har siddende instinktivt i sig.

Flere udfordringer end den åbenbare

En professorterning er som regel sværest at knække koden til første gang, du gør forsøget. Det er her, hvor du skal finde alle knebene og langsomt finde ind på det territorium, hvorpå du vil finde tankegangen, der vil føre dig til svaret.

Synes du, at det virker, som om du vil komme til at bruge for mange penge på en professorterning, når der kun er én løsning, der desuden umiddelbart kun er egentlig svær første gang? Så må du ikke glemme, at en professorterning har andre udfordringer at stille dig end blot at løse den i sin enkle forstand. Eksempelvis eksperimenterer utallige amatører samt professionelle med at træne så intensivt, at de kan løse selv den sværeste professorterning på usandsynligt kort tid.  

 

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu