Begivenhedsrige og vigtige milepæle i forældrerollen

//

Forældre ønsker at være der for deres børn og dele alle de særlige øjeblikke. En milepæl er et begivenhedsrigt, betydningsfuldt og vigtigt punkt i en persons liv. Milepælene er forskellige for forældre til babyer, småbørn, teenagere og teenagere. Ligesom der er små højtider i løbet af et år, såsom jul, og sankt hans, så er der højtider i vores børns liv, som vi som forældre, skal huske at sætte stor pris på.

Barnets fødseldage

Når vores børn fylder år, er det en stor dag ikke kun for fødselaren, men også for os forældre. Vi bliver mindet om, at det er 2 år eller måske 10 år siden, at man første barnet med tanker om, hvordan livet ser ud lige nu. Fødseldage, som sit føste år, når barnet fylder sit første runde tal, (10 år) er også en stor dag.

Når barnet rykker videre i systemet

Det er også en stor milepæl for os forældre, når barnet skal starte i dagpleje eller vuggetue. Og derefter skridtet videre i børnehaven. Men det største er, når barnet skal starte i skole, for det er en milepæl, hvor der går lidt længere til den næste store, omskifte i barnets liv.

Konfirmation og studentertiden

Store milemæle er også, når barnet bliver omkring 13-14 år, og skal konfirmeres. Det skal naturligvis fejres med en fest og gaver. Når barnet går ud af folkeskolen og videre til en uddannelse, så er det næste milepæl, når han eller hun får sin studenterhue på hovedet. Det er en stor ting, som er et skridt ind i arbejdslivet.

Når barnet flytter hjemmefra

Det er også en stor ting, når barnet flytter hjemme. (Flyver fra reden), som ordsproget hedder. Der bliver pludselig tomt i sit hus, og man opdager, at sit barn er ved at blive voksen og selvstændig. Det er en stor ting, hvis det især er velfungerende for barnet uden at bede om økonomisk hjælp.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu