Hvad siger du til billig strøm – uden skjulte gebyrer?

//

Der er mange, der har svært ved at gennemskue de mange elselskaber. For ikke nok med at der er én pris i forhold til selve strømmen, vi skal forholde os til, så kan der også være både gebyrer, tillæg og ikke mindst bindingsperioder, som det også er vigtigt at tage stilling til. Det gør det besværligt at sammenligne de forskellige selskaber, og at finde det bedste tilbud og det mest pålidelige selskab kan virke som en umulig jungle.

Det er heldigvis noget, som Nettopower har gjort op med. Her er strøm bare strøm, og det er gjort let for dig at gennemskue prisen.

Derfor bør du vælge Nettopower

Det handler om at gøre det let for sig selv i hverdagen. Skjulte gebyrer og bindingsperioder kan gøre det svært at lægge et ordentligt budget, for pludselig kan der løbe ekstra udgifter på, som vi ikke har været opmærksomme på. Det kan sætte en stopper for den økonomiske frihed, og samtidig fjerne fokus fra alt det, som der virkelig betyder noget i hverdagen.

Derfor er der hos Nettopower inden binding, ingen skjulte gebyrer, intet abonnement og intet pludseligt, du skal forhold dig til. Alle eksterne omkostninger opkræves til kostpris – det gælder for eksempel elafgift og transportomkostninger, og du tilbydes kun 100% variabel strøm.

Det bliver ikke lettere

Lyder det ikke bare nemt? Det giver dig en frihed til at puste ud, slappe af og ikke bekymre dig om din næste elregning. Du ved, hvad du har at gøre godt med, du kender den endelige pris, og du skal ikke lave store udregninger for at finde ud af, hvilket produkt der passer bedst på din husstand.

Der er kun et enkelt produkt hos Nettopower, og du skal ikke holde øje med rabatter og uigennemskuelig lokkemad.

Alle får samme vilkår – både nu og i fremtiden.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu