Valg af escaperoom

//

Hvilket escaperoom skal jeg vælge?

Hos Superevent og BreakoutRoom har vi 4 forskellige temaer at vælge imellem. Hvilket man skal vælge, afhænger af hvad man er til.

Junglemysteriet:

Dette rum har vi kun i Rødovre. Vi har to identiske rum der hver kan tage op til 8 deltagerer. Et godt antal er dog 4-6 personer.
Junglemysteriet er et godt Escaperoom for begyndere og for familier med børn. Her er en hyggelig stemning og opgaverne er tilpasser så selv familiens mindste kan være med. Dog er det ikke et rum der bliver kedeligt hvis man kun er voksne.
Rummet er godt til jer der vil prøve kræfter med et escaperoom for første gang, eller jer som skal have hele familien med.

Tidsmaskinen:

I København har vi to af disse rum. Dette er endnu et rum der er mere hyggeligt end uhyggeligt og hvis I gerne vil mindes 80’erne eller er kæmpe fans af tilbage til fremtiden, så er det lige rummet for jer. Rummene kan tage op til 6 deltagerer hver. Grundet pladsen i selve tidsmaskinedelen, er det ikke muligt at tilkøbe plads til ekstra, da man ikke fysisk kan være der.

Basement13

Vi har 2 rum i Rødovre med plads til op til 8 personer i hver. Et godt antal er dog 6 personer, og vi har 6 rum i København, men plads til op til 6 personer i hver. Basement13 var det første rum vi lavede og det er i dag stadig vores bedst sælgende. Da vi har flere af dem henvender dig sig især til større grupper der gerne vil i identiske rum.
Rummet har en dyster stemning. Før jer har en 10 årig pige undsluppet sin fars kælder og det er hendes spor i følger. Det har en middel sværhedsgrad.

Black Magic

Her har vi to rum i både København og Rødovre. I København kan I være op til 10 personer i hvert rum og i Rødovre op til 12 personer. Her er I fanget i en verden af sort magi. Rummet egner sig især til større grupper der gerne vil arbejde sammen. Rummet er todelt og det, og størrelsen, gør at samarbejde er ekstra vigtigt i dette rum. Rummet er vores sværeste rum.

Hvad skal du vælge?

Hvorfor ikke bare tage dem alle? Start med junglemysteriet, efterfuldt af tidsmaskinen, derefter basement13 og slut af med Black Magic.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu