Tre tips til den sunde livsstil

//

Sport og motion er vejen frem

Ja, som overskriften antyder er sport og motion vejen frem. Hvis ikke du har hørt det fra dine forældre, venner, kollegaer, idrætslærere eller lignende endnu så er jeg glad for at kunne fortælle dig det. Synes du det er lidt hårdt at skulle alene ud og løbe ture i sne og slud? Det synes jeg sjovt nok også. Det er netop derfor at jeg er begyndt at dyrke holdsport. Holdsport dyrkes som navnet antyder sjovt nok af flere på en gang, hvorfor det er tusinde gange mere socialt end at gøre det alene. Men der er selvfølgelig også nogle helbredsmæssige fordele ved at dyrke motion hvis skal være den første grund til at gøre det også. Du får øget hjerneaktivitet, mindsket blodtryk, mindsker sandsynligheden for gigt, stimulerer dine muskler hvilket også øger mænds testosteronniveau. Det behøver jeg ikke nok ikke at forklare dig fordele ved.

Muskler blomstrer i træning men sås i kosten

Hvis ikke du har hørt ovenstående motto før, så husk på det. Der er mange der tror at muskler kommer til at strømme ud af dig så snart du begynder at træne. Jeg kan fortælle dig at det ikke er tilfældet. Eller du får hvert fald ikke samme resultat, som i slet ikke det samme, som hvis du havde haft en god kost. Din kost, mængden af proteiner, kulhydrater og fedt du indtager, har en kæmpe indflydelse på hvilke resultater du ser i fitness. Så næste gang du overvejer at bruger 100 kroner på fastfood, kan du i stedet gå ind og købe noget lækker indisk, italiensk eller lignende som ikke skader dit blodsukker og din kost alt for meget.

Pas på dig selv til hverdag

Det vigtigste for mit vedkommende er at jeg kan blive ved med at være aktiv. At jeg kan blive ved med at gøre de ting jeg elsker. Det kan jeg kun hvis jeg passer godt på mig selv og ikke skader mig selv unødvendigt meget gennem træning, fest og arbejde.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu