Frokostordning Århus – vælg den perfekte frokost til dit firma

//

Mangler du en frokostordning i Århus til dit firma? En frokostordning der samler kollegaerne i frokostpausen med god mad og hyggelige stunder – Så er der heldigvis råd for dette. Der findes flere forskellige frokostordninger, men vigtigheden i gode råvarer, økologiske tilvalg og diversitet er ikke at finde alle steder – og dette er vigtigt for at opretholde glæden ved frokostpausen.

Hos Madhimlen tilberedes frokostretterne kun fra bunden af, og der bruges udelukkende friske og økologiske råvarer. Disse råvarer tager udgangspunkt i hvad der er tilgængeligt og passer til den pågældende sæson. Dermed kan din virksomhed altid forvente at få lækre madoplevelser hele ugen.

Det er mange virksomheder som hverken har tiden, overskuddet eller faciliteterne til at lave frokost selv, så med en frokostordning skal i bare sætte jer til bords og nyde de forskellige og varierende menuer. Der vil være noget til enhver smag med forskellige salater, varme retter, hjemmebagt brød og en lækker hjemmelavet dressing. Udover varme retter er der også rig mulighed for et koldt bord i som består af pålæg og friskbagt rugbrød.

Derudover er der mulighed for at smage på alle verdenshjørner, da maden dagligt inspireres af den omkringliggende madkultur og inspiration, dermed er både de kolde og varme retter fra alverdens skønne madkulturer, samt de kulturer der ligger rundt om hjørnet.

Det er vigtigt at have fokus på at få noget forskelligt mad fra madpyramiden, dermed sikres en god diæt og dermed en god koncentration efter frokost. Fokus hos Madhimlen ligger på at der skal serveres mad som bidrager til medarbejdernes koncentration og velbefindende. Det vil sige at der altid mad som er rigt på det din krop behøver. Det er ikke alle der kan lide det samme, og derfor tilpasses maden også, så der altid er noget til enhver smag, og som også udfordrer smagsløgene og byder på nye oplevelser.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu