Er jeg ok?

//

Det er et spørgsmål, som rigtig mange stiller sig selv, når de først starter med at kigge indad. Er jeg ok? Ofte er man vel okay, men det kan være svært at skælde mellem at være ok og faktisk ikke helt ok. Her er tre tips der kan lede dig på vejen med at forstå dig selv.

Er du irriteret?

Det er ofte et tegn om at du ikke har det godt i din nuværende situation, hvis du ofte er irriteret på dig selv og dine omgivelser. Måske er du i et forhold og bliver meget nemt træt af kæresten? Det kan dræne ens energi, at være forvirret over hvad roden til ens irritation er. Den er vigtig at finde, så du kan gøre noget ved problemet. En god ting er at tage afstand fra folk i et par dage, for at se om du er irriteret på grund af dine omgivelser eller din egen situation.

Er du ked af det?

Hvis du ofte finde dig selv være ked af det uden en faktisk grund, kan det være et faretegn for en depression. Det sagt, er det ikke alle der får en depression på den baggrund. Det handler også om mange andre ting. Dog er det et væsentligt led i ens overvejelse og du bør derfor overveje at kontakte en psykolog, hvis du føler dig ked af det ofte.

Har du energi?

En ting der er rigtigt vigtigt; er ens energiniveau. Dit energiniveau afslører, hvor meget overskud du har. Hvis du føler at du mangler energi kan det være mange ting. Måske er din kost et problem – måske får du ikke trænet så meget som du egentlig vil. Hvis din kost og din træning spiller, er det en god idé at kontakte en psykolog, for at få en professionel holdning til sagen.   

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu