To grunde: Derfor bliver valget i 2022 et klimavalg

//

For ikke så lang tid siden gik vi til valg på mange og meget forskellige emner. For længere tid siden gik vi til valg om emner, der egentlig var ret endimensionelle. Det har ændret sig meget siden da. Nu stemmer vi om mange forskellige ting, og det betyder, at det altid er relevant at undersøge de aktuelle emner, der er på politikernes dagsorden. Men i år er et klimavalg – og det er ikke kun på politikernes dagsorden. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor det kan være. 

Grøn omstilling 

… har aldrig været mere relevant, end det er nu. Vi er nået til et punkt, hvor vi står på grænsen mellem at gøre noget ved klimaet, eller at vandet flyder over, og så har vi en kæmpemæssig katastrofe. Derfor er det så utrolig vigtigt, at vores stemme bliver hørt, så der kan tages nogle store politiske beslutninger imod klimaforandringerne. Det har aldrig været mere populært at være grøn heller. Det betyder, at politikerne i høj grad gerne vil fremstå som dem med den strammeste klimaplan eller den mest ambitiøse – i hvert fald partierne fra venstrefløjen til og med midten. Derfor er klimaet et kæmpestort emne til dette folketingsvalg, og det kommer uden tvivl til at have afgørende betydning for, hvem der står med magten efter valget. Hvis du er mere interesseret i at undersøge folketingskandidaterne [ vælg selv ], kan du med fordel tjekke dem ud på nettet [ vælg selv ]

Vi har brug for handling 

Det er meget vigtigt, at vores folkevalgte ved, hvad vi synes og mener, at der skal foretages. Derfor er det også utroligt vigtigt, at vi lader os høre. Det kan vi blandt andet gøre ved at stemme på det parti eller på den politiker, der har mest til fælles med vores måde at se verden på. Du kan finde ud af det ved at læse om dem på nettet, snakke med dem i virkeligheden eller se dem i debatter på fjernsynet. Der er mange muligheder, og husk at netop din stemme betyder noget sammen med alle andres. 

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu