Kom godt i gang med vinterhalvåret

//

Hold humøret højt

Det kan være hårdt at holde humøret højt i denne del af året. Dagene virker uendeligt lange, solen går sent op og solen går sent ned. Vi virker alle som om vi er lidt langsommere end normalt, vi virker alle som om vi er lidt mere bitre end normalt og vi kunne alle godt trænge til lidt solskin i livet. Det gælder for dig og mig om at holde humøret højt gennem denne sæson. For nogle handler det om at gøre de ting de elsker, tage i biografen, tage ud og stå på skøjter, dyrke noget indendørs sport, tage på kaffedates og så videre. Alle disse ting, små forkælelser skal holde os glade igennem sæsonen indtil det bliver sommer igen.

Stå op til tiden

Ja, det kan virke lidt banalt at få at vide vi skal stå op til tiden. Det kan virke weird, ja, men det gør en uendelig stor forskel. Det betyder en kæmpe forskel i dit humør og om hvad du får ud af dagen. Så her kommer en lille anbefaling: Stå op 20 minutter tidligere end du plejer. Stå op og set elkedlen over til kaffe. Så det gjort. Gå ind og få redet sengen. Jeg hørte engang en Tedtalk af en firestjernet amerikansk general hvis budskab det var at vi skulle rede sengen hver morgen efter vi stod op. Så er dagens første gode gerning gjort. Så kan du komme hjem hver dag til et pænt værelse.

Hyg om opgaven

Hyd dig uanset hvad du laver. Ikke tænk så meget over det. Der er mange af os der gennem hverdagen ser på vores kontoudtog og tænker puha hvor bruger jeg mange penge, jeg må hellere sparre nogle penge denne her måned. Det er også ganske i orden, men husk vigtigheden i at hygge om dig selv og opgaven. Det betyder forskellen mellem at gå død i opgaven, skolen og arbejde eller forblive glad for hverdagen. Husk på at du fortjener at gå i biografen, at få en ny frisure eller købe en ekstra kop kaffe.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu