5 tips til at kontrollere elektriciteten i dit hjem

//

Har du nogensinde følt, at din elregning er ude af kontrol? Så er du ikke alene. Mange mennesker oplever, at deres elforbrug stiger voldsomt om sommeren, og de aner ikke hvorfor. I dette blogindlæg vil vi nævne 5 tips til at hjælpe dig med at kontrollere elektriciteten i dit hjem og holde dine regninger under kontrol!

1. Sluk dine apparater ved inaktivitet

Hvis du ønsker at holde dit elforbrug under kontrol, er der nogle få ting, du kan gøre. For det første skal du sørge for, at alle dine apparater er slukket, når du ikke bruger dem. Selv om de ikke er i brug, bruger mange apparater stadig en lille mængde elektricitet.

2. Invester i energieffektive apparater

For det andet skal du investere i energieffektive apparater. Disse vil bruger mindre elektricitet end almindelige apparater og hjælper dig med at spare penge i det lange løb. Her med energieffektive apparater sparer du ikke kun penge på din elregning, men hjælper også med at reducere dit CO2-fodaftryk.

3. Skift dine pærer

En anden nem måde at reducere dit elforbrug på er ved at skifte dine pærer. I stedet for at bruge traditionelle glødepærer kan du skifte til LED- eller CFL-pærer. Disse er mere energieffektive og holder meget længere, hvilket sparer dig penge i det lange løb. Find mere inspiration på www.lyshuset.dk.

4. Udnyt ovnens varme

Når du laver mad, skal du udnytte ovnens varme bedst muligt. Når du er færdig med at lave mad, skal du lade døren stå åben i et par minutter for at lade varmen slippe ud. Det vil hjælpe med at varme køkkenet op og spare dig penge på din varmeregning.

5. Tag koldere bade

Du kan også spare penge på din vandregning ved at tage koldere bade og brusebade. Det er måske ikke den mest behagelige oplevelse midt om vinteren, men det vil hjælpe dig med at spare penge.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu