Lav dine egne unikke smykker

//

Med et helt simpelt startsæt kan du gå i gang med at lave dine personlige smykker til dig selv eller dine nærmeste. Det eneste du har brug for til at lave dine smykker, er smykketråd og perler. Hvis du vælger meget små perler, så er det en fordel at købe en perlenål, da den hjælper dig med at få perlerne på snoren. Men hvilke perler skal du vælge? Der er i alle farver, størrelser og typer. Vi har lavet en guide til tre forskellige typer af perler, heishi perler, miyuki perler og toho perler.

Lav smykker med heishi perler

Heishi perler er helt flade og tynde perler, som fungerer ekstra godt til armbånd. Man kan lege meget med farverne og teksturen med disse perler, da de er så flade. Man kan eksempelvis lave et flot farvespil, da der hele tiden er et skift i farverne.

Lav farverige miyuki smykker

Disse perler er fra det japanske mærke Miyuki og er flade glasperler. Da perlerne er helt flade og har to parallelle huller, kan man opnå at få et helt fladt armbånd, hvilket giver en helt anden effekt end med andre typer af perler. Derfor giver det også et fedt resultat, når man blander forskellige typer af perler i ét smykke.

Lav de fineste armbånd med toho perler

Når du laver armbånd med disse perler, så er du nødt til at købe en kæde med lås, da du ikke kan låse den på andre måder. Toho perlerne er glasperler fra Japan, og er ret små, og derfor er det oplagt at have en perlenål ved sin side. Perlernes hul er nemlig helt nede på 0,8 mm i diameter, og det kræver derfor også en del tålmodighed og tid. Da perlerne er så små, så er der igen rig mulighed for at lege med forskellige farvekombinationer.

Hvis du vil til at lave dine egne smykker, så kan du købe alt, hvad du har brug for hos tomato.eu

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu