Hvad skal du overveje, når du vælger forsendelseskasser til din virksomhed?

//

Når du sender produkter til kunder, er den emballage, du vælger, meget vigtig. Hvis dine varer ankommer beskadiget, kan det være dyrt og skadeligt for dit omdømme. I denne artikel vil vi diskutere nogle ting, du skal overveje, når du vælger forsendelseskasser til din virksomhed.

Størrelse

Du skal naturligvis vælge nogle papkasser, som kan rumme den varer. Sælger du mindre kan, du vælge mindre papkasser, sælger du store ting, kan du vælge de større papkasser. Det er altid vigtigt at finde den passende størrelse, så man undgå mest muligt spildplads. Hvis papkassen er for stor vil produktet rulle rundt i kassen, derfor skal man fylde spildpladsen med flamingo eller pap, som er spildprodukt.

Det kan være svært at vide, hvilken størrelse der er mest passende. Men når man har pakket og sendt i noget tid, så finder man hurtigt ud af, hvilken størrelse der er mest passende.

Materiale

Det er også meget vigtigt, hvilket materiale forsendelseskassen er lavet af. Du ønsker ikke, at dine produkter ankommer beskadiget, fordi papkasserne er svage og ikke kan klare vægten. Sørg for at vælge robuste og holdbare papkasser, der beskytter dine produkter under transporten. Papkasser er naturligvis lavet af pap, men du bør ikke bare vælge hvilket som helst pap, du bør også tænke bæredygtigt.

Bæredygtige papkasser er fremstillet af genbrugsmaterialer og er selv genanvendeligt. Det er vigtigt at tænke på miljøet, når du sender dine produkter. Sørg for, at det er FSC certificeret, hvilket betyder, at det kommer fra velforvaltede skove, som betyder, at der ikke bliver fældet flere træer, end at skoven kan holdes i produktion.

Trykning og design

Du kan også bruge forsendelseskasser som et markedsføringsværktøj for din virksomhed. Mange virksomheder vælger at trykke deres logo eller varemærke på forsendelseskasserne. Dette er en god måde at få dit brand ud og skabe noget genkendelighed. Du kan også være kreativ med designet af dine forsendelseskasser. Der er mange forskellige måder at designe forsendelseskasser på, så sørg for at finde et design, der afspejler dit brand. Ønsker du logo på dine papkasser, så kontakt Systemkassen, som sælger forsendelsesprodukter.

Dette er blot nogle af de ting, du bør overveje, når du vælger forsendelseskasser til din virksomhed. Sørg for at finde den rigtige størrelse, det rigtige materiale og det rigtige design til dine behov. Det er nemlig ikke bare at vælge den første og billigste materialer, man finder. Der er så stor konkurrence på området, at priserne efterhånden er i den lave ende, især hvis du køber i større partier ad gangen.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu