3 digitale værktøjer din virksomhed kan gøre brug af

//

Vil du gerne gøre det nemmere for dig selv og din virksomhed at få flere kunder i butikken, eller vil du have nemmere ved at analysere kundernes gang på din hjemmeside, så du kan finde ud af, hvad du kan gøre for at øge chancen for flere salg, er der her et par værktøjer, som din virksomhed kan gøre brug af.

 

Det er alle sammen digitale værktøjer, og selvom de kan virke lidt indviklede at lære at kende, tager det ikke lang tid at komme i gang med dem.

 

Savner du mere god mad i din fritid, kan du jo spise mere roquefort, eller du kan finde gode brombær opskrifter her.

Google Analytics

Det første værktøj som vi kommer ind på her er Google Analytics. Har du en hjemmeside, er det jo næsten et must at have dette værktøj installeret, da det er din måde at holde øje med alt, hvad der sker på din hjemmeside.

 

Det er her, du kan se, hvordan dine kunder eks. bevæger sig rundt på din hjemmeside, hvilke sider der konverterer dine besøgende til kunder, og hvordan de er havnet på din hjemmeside til at starte med. Det er et rigtig godt analyseværktøj til dit website.

Slack

Har du brug for at kommunikere med mange mennesker i din virksomhed, eller gør du brug af mange freelancere, kan det være en rigtig god idé at skifte denne kommunikation fra mail, som det sikkert har foregået på indtil nu, over til Slack, som er et af de bedste kommunikationsværktøjer til både små og store teams, som der eks. er i en virksomhed.

 

Her bliver det meget nemmere at skrive sammen på tværs af organisationer, og det er meget lettere og hurtigere at få tingene til at ske, når I ikke skal kommunikere via e-mail alle sammen.

Ahrefs

Skal du i gang med at arbejde med søgemaskineoptimering, kan det også være en rigtig god idé at kende til værktøjet Ahrefs, som nok er et af de bedste værktøjer til at analysere Google og resultaterne derpå. På den måde kan du få en fordel, når du skal i gang med at lave SEO på din hjemmeside.

 

Det er et værktøj, der er en fast del af værktøjskassen hos alle, der arbejder med online markedsføring. Så lyder det som noget for dig, er det bare med at få oprettet en profil derinde i dag.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark

Kontakt

Om os

Blog

Tilmeld din virksomhed nu