Vil du lave en tech-startup uden at være teknisk anlagt?

//

Har du fået blod på tanden til at lave en startup inden for tech, men er du ikke særlig teknisk anlagt selv, behøver det ikke at betyde, at det ikke er noget, du kan lave. For der er mange mennesker, der er startet op inden for lige netop denne branche som ledere af virksomheder, uden at have den store erfaring med at kode selv. Så det kan godt lade sig gøre.

Find en dygtig tekniker som makker

Men et afgørende punkt for dig, hvis du ikke selv har erfaring med teknologi, når du gerne vil starte en virksomhed inden for lige netop det område er, at du skal have dig en makker, som netop har denne erfaring. Det kan være en god idé at få dig en partner, som er en nørd, og som har forstand på at kode, så du har en partner til at stå i spidsen for lige netop det område, som du ikke selv har den store erfaring med. Så er der til gengæld sikkert en masse andet, som du kan stå i spidsen for.

 

Vil du i din fritid gerne slappe lidt af, kan du finde gode oplevelser på Sjælland her.

Du kan sagtens lede og drive en tech-virksomhed

Selvom du ikke selv har nogen erfaring med tech, betyder det ikke, at du ikke kan lære at starte eller at drive en tech virksomhed. Der er mange eksempler på tech virksomheder, hvor ejerne eller lederen ikke har været den bedste til teknologi i hele virksomheden. Langt hen af vejen handler det jo om at ansætte de rette mennesker, og du skal gerne hyre mennesker, som er bedre end dig selv, så du kan koncentrere dig om at lede virksomheden, og dem, du ansætter, kan lave deres arbejde, som jo eks. kan være at arbejde med teknikken.

 

Vil du ikke bruge tid på at handle ind, når du laver en stor virksomhed, kan måltidskassen Coop kan levere hjælpe dig.

En fordel at vide hvad du vil have

Det kan dog være en rigtig god fordel at kende lidt til teknologien, så du kan være sikker på, at du kan få lavet det, du vil have lavet. Selvom du måske ikke er verdens bedste programmør selv, betyder det ikke, at du ikke kan lære nok om det til at kunne fortælle dine ansatte, hvad du vil have lavet. Har du ikke denne basale forståelse for teknologien, kan det være svært for dig at sætte dine ansatte i gang med de opgaver, som din virksomhed har brug for at få klaret.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark