Valg af liggeunderlag, du skal ligge godt og varmt

//

Det er ikke altid let for at finde det perfekte liggeunderlag. Men med vores store udvalg af liggeunderlag er du sikker på at finde det perfekte liggeunderlag til dig!

Her er et par ting, du skal overveje, når du vælger et liggeunderlag:

– Typen af liggeunderlag: Der findes mange forskellige typer af liggeunderlag på markedet. Fra selvopblæsende liggeunderlag til luftsøvnemåtter og endda oppustelige liggeunderlag. Så det er vigtigt at vide, hvilken type soveunderlag du har brug for, før du begynder at lede!

– Størrelsen på soveunderlaget: Så det er vigtigt at vide, hvilken størrelse du har brug for, før du begynder at kigge!

– Soveunderlagets størrelse

En ting, du helt sikkert skal overveje, når du køber din soveunderlag, er størrelsen. Du vil gerne sikre dig, at at liggeunderlaget er stort nok til, at du kan ligge godt, men ikke så stort, at det fylder for meget i teltet eller soveområdet.

– Liggeunderlagets vægt

En anden ting, du skal overveje, er liggeunderlagets vægt. Hvis du planlægger at tage på rygsæk- eller vandreture med dit liggeunderlag, skal du sørge for, at det ikke er for tungt at bære. Men hvis du blot bruger den til camping i bilen, er vægten måske ikke så vigtigt.

– Isoleringen af liggeunderlaget

Hvis du skal campere i koldt vejr, skal du sørge for, at din soveunderlag har tilstrækkelig isolering til at holde dig varm om natten. Selvoppudsteligt Liggeunderlag : Der findes mange forskellige typer af liggeunderlag på markedet. Men en type, der bliver mere og mere populær, er det selvopblæsende liggeunderlag. Denne type soveunderlag har en intern luftpumpe, der automatisk puster soveunderlaget op, når du åbner det. Dette kan være en god funktion, hvis du har lidt tid eller ikke ønsker at bekymre dig om at puste dit liggeunderlag op manuelt.

Luftmadras til soveunderlag: En anden populær type sovemadras er en luftmadras. Denne type sovemadras pustes op med luft, enten med munden eller ved hjælp af en luftpumpe. Luftsovemadrasser er normalt lettere og mere kompakte end andre typer soveunderlag, hvilket gør dem til et godt valg til rygsæk- og campingture.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark