Telte til rygsækture, ferier på farten eller weekendture!

//

Der er så mange forskellige typer og designs af telte på markedet i dag, at det kan være svært at vide, hvor man skal starte, når man skal finde det perfekte telt til ens behov. Det vigtigste er først at finde ud af, hvilken slags camping du oftest vil lave, da det vil hjælpe dig med at indsnævre dine valg betydeligt. Hvis du f.eks. for det meste skal campere i bil, vil størrelse og vægt ikke være så vigtigt, som det ville være tilfældet, hvis du skulle gå på rygsæk. Ligeledes er antallet af personer, der skal have plads i teltet, også en vigtig overvejelse.

Andre ting, du skal tænke på, er: sæsonbestemte campingture (skal du bruge et firesæsontelt?), det klima, du skal campere i (skal du bruge et vandafvisende eller vandtæt telt?), og om du vil have et enkelt enmandstelt eller en mere kompleks model med flere rum.

Når du har overvejet alle disse faktorer, kan du begynde at kigge nærmere på specifikke telte. For at hjælpe dig i gang har vi samlet en liste over de bedste campingtelte på markedet, som er perfekte til alt fra soloeventyr til familieferier.

1. Det bedste samlet set: MSR Hubba NX telt

2. Det bedste budget: Coleman Sundome Tent

3. Det bedste til camping i bil: CORE 9 Person Extended Base Camp Cabin Tent

4. Det bedste til backpacking: Big Agnes Tiger Wall UL2 telt

5. Bedst til familiecamping: Browning Big Horn Family Tent

Nu hvor du ved, hvad du skal kigge efter i et telt, er det tid til at begynde at shoppe! Og glem ikke, at hvis du nogensinde er i tvivl om, hvilket telt der er det rigtige for dig, står vores eksperter altid klar til at hjælpe dig. Du skal blot kontakte os, så tager vi gerne en snak med dig.

Kig forbi Godt-telt.dk og find det telt du har brug for

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark