Støt dine lokale ildsjæle

//

I den svære tid, ty til det gode

I denne svære tid kan det være uendelig svært at få tingene til at give mening og til at hænge sammen. Det kan være umuligt at få sig et praktisk overblik over sine udgifter, og inflationen gør ikke det daglige indkøb lettere. Derfor vil jeg gerne rette fokus på de unge talenter og lokale ildsjæle der hver dag satser ders liv og karriere på at give deres viden og produkt til verden. Uanset hvor svær din dagligdag måtte være så lover jeg dig for at den ikke er sværere end en ung iværksætter, en ung kunstner eller landmand der prøver at få økonomien til at hænge sammen. De satser hvad de har i opsparringe på at kunne lave det de elsker og give det videre til dig forbrugeren. Det er især rettet imod Danmarks små gårdbutikker, unge kunstnere og iværksættere. jeg vil håbe at disse ord kan rette opmærksomhed mod dem og give dig inspirationen til at støtte deres daglige virken.

Prøv noget nydt

Dette er din unikke mulighed for at prøve noget nyt. Det er din mulighed for at prøve og komme ud og se det du aldrig havde troet du skulle se. Det er en kæmpe inspiration til livet at få lov til at se de unge menneskers værker og giver dig igen smag og lysten til at starte projektet derhjemme selv. Der er alt fra små gårdbutikker i udkanten af København. Her sælger de alt fra mælk og æg til økologisk kød og lækre urter. Jeg taler af erfaring når jeg siger det er en stor oplevelse. Det giver dig virkelig et indblik i hvad bæredygtig produktion er og hvad der faktisk skal til for at få det til at køre rundt. For at sige det som det er: det kræver ufattelige mængder tid. Prøv at tage ud og se de lokale kunstudstillinger og bliv inspireret på ny. Få en rundvisning og lidt undervisning i hvem kunstneren er og hvad meningen er bag maleriet.

Bliv inspireret

Alt det ovenstående er tiltænkt dig der mangler lidt inspiration i din hverdag samtidig med at støtte grønne, bæredygtige formål der giver fornyet mening til din hverdag. En meget lang sætning der på trods af længden har et meget kort budskab: Du kan, hvis du prioriterer det, gøre godt uden at bruge mange penge. Det kræver meget små gode gerninger i Danmark for at gøre en kæmpe forskel for mange mennesker. Husk det.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark