Slap af i din nye campingvogn

//

Om det er fordi du er en rigtig naturelsker, campist, elsker at fiske eller noget helt andet, så det måske på tide, at få sat gang i projekt ny campingvogn. Med en campingvogn kan du både være det sociale får eller enspænderen, der har brug for at koble af.

Med en campingvogn kommer du ikke kun langt væk fra stress og larm, men du kan også komme længere væk fra det teknologiske liv. Det vil sige, at du kan komme lidt tættere på det primitive liv, som din urinstinkter og biologi måske skriger efter.

 

Vær social på flere måder

En campingvogn er også til dig, som elsker at være social. Det er der nemlig masser af muligheder, uden den store indsats. Det er ikke kun familien, vennerne osv. som du kan tage med på campingturen og være social med, men det er også de andre campister, der er på campingpladsen. Fx kan du undersøge campingpladsen og miljøet (måske endda tage et kig forbi og snakke med campingpladsejeren). De plejer som regel at være gode til at være behjælpsomme, og de ved stort set alt, hvad der er at vide om campingpladsen og nærliggende aktiviteter, seværdigheder mm.

 

Frakobl og slap af

Er du lidt af en enspænder nogle gange, så kan camping være spændende og oplagt for dig. Især hvis du også elsker naturen og fx at fiske. Her bør du være taktisk med, hvilken campingplads du vælger, såfremt at fiskesteder ligger nært og ikke for fjernt mm. Når du har brug for det sociale, kan det være nemt at ”skrue” op og ned på dette led pga. omstændighederne.

 

Få råd til campingvognen

At eje en campingvogn kan være dejligt og lækkert, men kan være en omkostningstung luksus. Måske har du været god til at spare op, men hvis ikke overvejer du måske et lån. For at komme afsted med det bedste lån, så bør få flere lånetilbud som du kan sammenligne med. Derfor anbefaler vi som fx som www.autolånet.dk, hvor du med én låneansøgning får tilbud fra flere banker. Vær opmærksom på, at udbetaling, renter og gebyrer har betydning for de samlede tilbage betalingsomkostninger.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark