Skift offentlig transport ud med drømmebilen

//

For mange unge studerende er cykel eller offentlig transport en daglig rutine. Der kan nemlig være lang afstand imellem bopæl og uddannelsessted. Der findes heldigvis en række muligheder for at få mere fleksibilitet ind i sin hverdag, når det gælder transport. At eje sin egen bil er måske ønsketænkning, men man kan jo starte et sted.

Et sted at starte er hos Fleasing. Et stærkt og troværdigt firma, der består af et team med passion for biler og flair for tal. Førsteprioriteten er tryghed igennem hele processen, hvilket sker igennem en tæt dialog og grundig vejledning – både i udvælgelsesprocessen og i den efterfølgende leasingperiode.

Et bredt udvalg
Som potentiel førstegangsleaser har du brug for at føle dig tryg i dit kommende bilvalg. Hvad enten du er til BMW, Audi, Mercedes eller Porsche, så er du sikret tryghed med Fleasing som din sparringspartner. Med diverse leasingformer såsom privat, split, erhvervs, sæson- og flexleasing er der et mangfoldigt udvalg alt efter ønske og behov.  

Privatleasing
Mange vælger at privatlease, da det er indbegrebet af utrolig mange fordele. Denne proces er både simpel og ligetil, når du bruger Fleasing. Det kan variere, hvor lang leasingaftalen på bilen er, men oftest lyder aftalerne på 12 måneder.

Ved privatleasing er det muligt for dig at opnå en god besparelse, fordi du undgår den høje registreringsafgift. Når du slipper for registreringsafgiften, har det den fordel, at du vil opleve et større gensalgsmarked, når din leasingperiode ophører. Og det er jo sød musik i enhver studerendes ører.

Hos Fleasing er der ikke et max antal kilometer, du må køre. Dog skal du være opmærksom på, at afskrivningen på bilen blandt andet regnes ud fra det forventede antal kilometerforbrug. Tilmed har du mulighed for at få en billigere bilforsikring. Det skyldes, at du har en bil, som kun skal forsikres for selve bilens værdi og ikke med registreringsafgiften.

Garantiforsikring er prikken over I’et
Penge hænger ikke på træerne – specielt ikke, når man er studerende. Derfor er det vigtigt at være godt informeret, når man skal tage et valg, hvor økonomien spiller en væsentlig rolle. I første omgang skal du blot angive det ønskede bilmærke, model, udbetaling og månedlig ydelse.

Foruden de mange leasingformer, så tilbyder Fleasing også en garantiforsikring. Det betyder, at du slipper for at skulle finde pengepungen frem og betale uheldige værkstedsregninger. Det kan lade sig gøre, da Fleasing indgår et samarbejde med et professionelt forsikringsfirma, CarGarantie, der er et af de førende forsikringsselskaber i Europa. Dermed kan du altså køre trygt til og fra studiet uden at tænke på, om du skal betale uforudsete regninger.

Er du i tvivl om, hvilken bil der skal fragte dig stilrent og sikkert fra A til B i fremtiden, så tøv ikke med at kontakte Fleasing. Har du yderligere spørgsmål vedr. pris-, garanti- eller leasingaftaler, så står de erfarne rådgivere også klar med høj faglig ekspertise, hvor de ønsker at finde din næste drømmebil til en fornuftig pris.  

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark