Skab hygge i hjemmet med en ny reol

//

Går du og mangler plads til dine pyntegenstande eller dine bøger, så kunne en ny reol måske være en mulighed. Reoler kommer i alverdens forskellige størrelser og former, så hvis du ikke helt kan overskue markedet, så er det ganske forståeligt! Her i artiklen vil vi guide dig på rette vej til at vælge den helt rigtige reol, som passer ind i lige præcis dit hjem. 

En reol er god til mange ting, men den er især brugt til at opbevare ting som skal være synlige. Det kunne være service fra køkkenet, din bogsamling eller diverse pyntegenstande i stuen. Hvis du havde tænkt dig at opbevare ting som ikke skal være fremme, så er det måske en kommode du skal se på i stedet for. Hvis du er typen, som bare gerne vil finde den helt rigtige reol med det samme, så kan du tage et kig forbi en af de forskellige møbelplatforme som findes – tjek eksempelvis Trendyfour på følgende adresse:

https://trendyfour.dk/reol/

 

Vælg en reol i et smart materiale

En af de første ting du skal overveje, hvis du er i markedet en ny reol, er hvilket materiale reolen skal være lavet af. En reol kan købes i næsten alle de samme materialer, som du eller bruger i indretningen. Et af de mest populære materialer er egetræ, så selvfølgelig er det også muligt at købe en egetræs reol. 

En egetræs reol vil især være oplagt, hvis du allerede bruger egetræ i din øvrige indretning. En anden mulighed er at købe en reol i metal. Reoler i metal kan have et mere moderne udtryk og lige linjer.

 

Måske du er mere til farver

Der er mange mennesker som elsker farver – jo flere farver des bedre! Hvis du også er en af dem som elsker farver, så kan du være at du skal vælge en farverig reol. Reoler kommer i alle farver (udover de diskrete sorte reoler og hvide reoler). Hvis du er klar på at prøve en farverig reol, så kan du eksempelvis købe en rød, blå eller grøn reol – det er kun fantasien der sætter grænser. 

Hvis du har en yndlingsfarve, som du elsker over alle andre, så kan det også være denne du går efter. Når du køber en farvet reol, så vil den typisk være sprøjtelakeret og overfladebehandlet, så farven ikke kommer til at falde af med tiden.

 

Hvor skal reolen placeres?

Spørgsmålet er vigtigt, da det i praksis definerer den reol som du skal gå efter. Hvis du eksempelvis ved at reolen skal placeres i et hjørne, så kan du faktisk få hjørne reol, som er designet til lige præcis dette formål. 

Hvis du er typen som godt kan lide at der er “luft” omkring dig i indretningen, så skal du formentlig kigge efter en væghængt reol. Når du har fundet ud af hvor reolen skal placeres, så mangler du bare at være skarp på hvilken størrelse du er ude efter. Du kan nemlig få høje reoler, smalle reoler, store reoler og små reoler – mål derfor altid op og gør det så igen-

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark