Se hvordan et bakkamera mindsker risikoen for skader

//

Et bakkamera kan på mange måder sikre, at mængden af skader holdes nede. I hvert fald når vi taler om bakke relaterede skader. Et bakkamera giver dig frit udsyn bag bilen, hvilket gør risikoen for at overse gående, cyklister, dyr, andre biler eller genstande minimal. Mange får parkeringsskader når de bakker, særligt hvis det kan være svært at bedømme afstanden til bilen ved siden af, også her er kameraet super anvendeligt og vil give en helt anden ro, og vigtigst selvfølgelig også mindske risikoen for irriterende parkeringsskader. 

Der er mange som tror, at det er nødvendigt, at kameraet er monteret under bilens produktion. Men det er det slet ikke. Det er bestemt muligt at få eftermonteret et bakkamera, og faktisk også i ældre biler.  

Når du skal have et bakkamera i din bil

Du skal starte her: https://www.carvision.dk/bakkamera–monitor/ med at finde det bakkamera og en skærm, som passer til netop din bil. Når du har fået det monteret, kræver det selvfølgelig lidt tilvænning. For mig handlede det mest om, at jeg var vant til at have hovedet over skulderen og skifte febrilsk fra den ene til anden side. Jeg kigger mig selvfølgelig stadig over skulderen, men nu kigger jeg også frem og på skærmen, hvor jeg nu har helt frit udsyn bag bilen, helt ned til asfalts højde, så jeg er heller ikke i tvivl om, om jeg overser en sten eller andet jeg kunne bakke ind i. Men det kræver lidt tilvænning, i hvert fald hvis du har haft kørekort i nogle år, og skal vænne dig til at kigge frem i stedet for tilbage over skulderen. Når det så er sagt, så er det super befriende, når tilvænningen er overstået. Jeg har siden, jeg fik monteret det bakkamera følt mig så tryg, jeg har en helt anden ro, når jeg bakker end førhen. Ikke at jeg normalt bakker ind i alt muligt i tide og utide, men jeg har altid været nervøs for at overse noget. Blandt andet andre biler, cyklister og gående. Det er risikoen heldigvis minimal for nu og det er virkelig rart. Det kan bestemt anbefales, hvis du går og døjer med samme følelser som mig.

Vindenergi Mærket

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark